Kotitappio JPS:lle keskiviikkona

JPS - Komeetat pelattu ja ottelu päättyi 0-4 lukemiin.

Paikallisderby käynnistyi klo 19 eikä ehtinyt vanheta kuin 2 minuuttia kun vieraat meni 0-1 johtoon. Hyökkäys tuli vasemmalta laidalta, kotijoukkue ei ollut kunnolla hereillä kun laukaus painui maaliin. Ensimmäisellä 30 minuutilla Jipsillä oli 4 kulmaa ja Komeetoilla 0. Tämän jälkeen vapari 16 rajalta mutta yli menee. JPS hakee vimmatusti tasoitusta koko erän, päästään boksiin mutta laukausta ei saada kohti maalia. Komeetat saa 44 minuutilla laukauksen maalitolppaan mutta tällä kertaa ei maalia. Erä mentiin kotijoukkueen hallitessa peliä mutta jakso kuitenkin 0-1 vieraille.

Toiselle jaksolle vieraat tulivat vahvasti ja loivat kaksi vaarallista tilannetta heti alkuun jotka päätyi kulmapotkuihin. 48 minuutilla vieraiden Eero Salmi pääsee linjan väliin ja nostaa pallon maaliin yli vastaan tulleen maalivahdin. Kotijoukkue haki edelleen avausosumaa ja tämä antoi vieraille vastaisku paikkoja joita he käyttivät hyvällä prosentilla. 53 minuuttia 0-3 maalintekijä Penttinen Eetu, 63 minuuttia 0-4  maalintekijä Eero Salmi. Kotijoukkue ei kuitenkaan turhautunut vaan haki vielä paikkoja, kulmapotkuja saatiin ja blokattuja vetoja. Jakson lopun Komeetat keskittyi puolustamaan ja JPS yritti saada maalia. Lisämaaleja ei enää nähty ja ottelu päättyi 0-4 numeroihin.

Kokoonpano: Hakim Hasanzada, Juuso Kettu, Verneri Salpakari (60 Ojala), Jeton Danqi (63 Heikkilä), Redamte Nimeseti, Lenni Purokuru, Teemu Vänttilä, Eeli Keiskoski (60 Rautiainen), Mikahil Koldas (69 Pasanen), Niilo Pirttinen (86 Sykiäinen), Ilari Pääkkönen (mv).

Vaihdossa: Kirill Konovalov (mv), Kalle Ojala (60), Markus Rautiainenv (60), Jaakob Sykiäinen (86), Settyslas Loutelamio, Jesse Pasanen (69), Arttu Heikkilä (63).