Riku Hämäläinen solmi jatkosopimuksen

Huippupelaaja jatkaa kasvattajaseurassaan!

Bandyliigakauteen valmistautuva JPS on kiinnittnyt tärkeän palasen joukkueeseen, kun seuran oma kasvatti ja viime kaudella kapteenin nauhaa kantanut Riku Hämäläinen on solminut jatkosopimuksen.

22-vuotias Hämäläinen teki viime kaudella lopullisen murtautumisensa Bandyliigan parhaiden pelaajien joukkoon. Ottajia kovemmilla kentillä olisi jo voinut olla, mutta Hämäläinen halusi vielä kehittää itseään tututssa ympäristössä.

- Päätös jatkaa Jipsissä ei vielä ollut vaikea ajatellen omaa kehitystä. Seura on tehnyt hienoa työtä ensi kautta ajatellen, ja joukkue alkaa näyttämään todella iskukykyiseltä. 

Viime kaudella Riku iski runkosarjassa hurjat 31 maalia, syöttöpisteitä kertyi 9. Talvella mies edusti myös maajoukkuetta alle 21-vuotiaiden MM-kisoissa. Miehen nimi oli myös A-maajoukkueen tarkkailulistalla. Kausi päättyi kuitenkin ikävästi loukkaantumiseen juuri ennen pudotuspelejä.

- Viime kausi sujui itseltäni loistavasti siihen asti kun joutui jäämään loukkaantumisen jälkeen sivuun. Joukkueena saimme kuitenkin revittyä maksimin irti ajatellen rosteria ja loppukauden pieniä takapakkeja.

Tavoitteet tulevalle talvelle ovat omassa kehittymisessä ja joukkueena menestymisessä.

- Harmittava loukkaantuminen sotki viime kauden sinettiä ja maajoukkuehaaveita, mutta siihen malliin on nyt treenattu että lupa on odottaa vielä astetta parempaa. Ensi kauden tavoitteet tulee olemaan korkealla ja sen eteen on jokainen myös sitoutunut tekemään töitä.

Joukkueen kesäharjoittelu on jatkunut mallikaasti, ja elokuun puolella siirrytään jo kaukalojäille. Joukkue alkaa valmistumaan, ja lisää uusien ja vanhojen pelureiden sopimuksia julkaistaan taas pian!

Muista myös kausikorttimyyntimme!

Jutun kuva: Juha Leskinen


Näytä lisää uutisia