JPS pelasi tasapelin Viitaniemessä

Perjantaina pelattiin Viitaniemessä ottelu JPS - Warkaus JK. Ottelun lopputulos 1-1 (1-0).

Ilma oli suotuisa jalkapallo-ottelulle, 24 astetta lämmintä ja pieni sadekuuro ennen peliä.

Pelitapahtumat aaltoili molemmissa päädyissä ja kummallakin oli paikkoja siirtyä johtoon. Avausmaalia saatiin odottaa 19 minuutille jolloin kotijoukkue siirtyi 1-0 johtoon. Esityön maaliin teki Settyslas Loutelamio joka piti palloa boksin rajalla etsien paikkaa ratkaisulle, syöttö vieressä olevalle Markus Rautiaiselle joka sijoittaa laukauksen oikeaan takanurkkaan. Peli jatkui tästä samaa rataa ja pallo vaihtoi omistajaa ja joukkuette aika paljon. Tämän maalin lisäksi ekalla jaksolla ei tullut muita merkintöjä kuin yhdet varoitukset molemmille joukkueille. Puoliajalle mentiin kotijoukkueen 1-0 johdossa.

Toisen jakson alkupuolella vierasjoukkue otti otti 2 vaihtoa ja kotijoukkue yhden. JPS yritti kovasti hakea edelleen toista maalia ja ainakin yhtä kovaa vastustaja haki tasoitusmaalia. Tunteetkin alkoi välillä kuumentua puolin ja toisin mutta kaikista selvittiin puhutteluilla ja keltaisilla korteilla. Kaikkiaan toisella jaksolla jaettiin keltaisia kortteja 5 (Warkaus) ja 2 (JPS). Mitä pitemmälle jakso eteni niin sitä enemmän vieraat pääsivät Jipsin alueelle, kotijoukkueen yrittäessä iskeä vastaiskuin ja puolustaa 1-0 johtoa. Warkaudelle oli useita kulmapotkuja sekä rajaheittoja Jipsi päädyssä joita he pystyivät heittämään maalille saakka.

87 minuutilla vierasjoukkue sai aivan keskeltä, 16 rajalta vapaapotkun. Maalivahti asetti muurin tarkasti paikoilleen mutta huonoksi onneksi pallo osui muurin laitimmaiseen pelaajaan ja otti siitä kimmokkeen. Pallon lentorata muuttui niin paljon että maalivahti ei ehtinyt vaihtaa suuntaa että olisi pystynyt torjumaan. Tämä oli kova takaisku kotijoukkueelle joka haki kovasti kolmea pistettä kotikentällä. Erän lopulla molemmilla joukkueilla oli vielä mahdollisuuksia siirtyä johtoon mutta tällä kertaa peli päättyi numeroihin 1-1.

Kokoonpano: Juuso Kettu, Nimeseti Redamte, Lenni Purokuru, Teemu Vänttilä, Eeli Keiskoski, Markus Rautiainen (74 Ojala), Mikahil Koldas, Settyslas Loutelamio, Jesse Pasanen (56 Danqi), Arttu Heikkilä, Teemu Myllymäki (mv).

Vaihdossa: Nelson Mandela, Jeton Danqi (56), Kalle Ojala (74), Jaakob Sykiäinen, Ilari Pääkkönen (mv).