Jipsille nuorta voimaa pohjoisesta

Joonas Hiltunen ja Juho Kaaretkoski saapuvat Jipsiin Torniosta.

JPS:n joukkue Bandyliigan kaudelle 2020-2021 jatkaa vahvistumistaan, kun punapaitaan saapuu torniolaisesta LRK:sta Joonas Hiltunen ja Juho Kaaretkoski.

Vuonna 2000 syntynyt Hiltunen kuuluu ikäluokkansa lahjakkaimpiin pelaajiin Suomessa, ja onkin tuttu näky nuorisomaajoukkueissa. Viime talvena hän edusti Suomea alle 21-vuotaiden MM-kisoissa kaksi vuotta alaikäisenä. Nyt uutta askelta uralla haetaan Jyväskylästä.

- Hienoilla ja odottavaisilla fiiliksillä uuteen seuraan ja kaupunkiin! 

Nuoresta iästä huolimatta kokemsta Bandyliigassa on kertynyt LRK:n riveissä jo kolmen kauden ajan. Hiltunen on ToPV:n kasvatti, ja jääpalloillut nuorempana myös haaparantalaisen HSKT:n riveissä.

- Henkilökohtaisella tasolla peli on parantunut vuosi vuodelta. Varsinkin viime kausi oli kehityksen kannalta tärkeä, kun sain paljon vastuuta.

Tavoitteet JPS-paidassa ovat selkeät: kehitys ja menestys, niin edustusjoukkueessa kuin myös P21-joukkueessa, johon Hiltunen ikänsä puolesta vielä mahtuu.

- Odotan itseltäni kehitystä henkilökohtaisella tasolla ja tavoitteena on auttaa joukkuetta mahdollisimman hyvin yhteiseen menestykseen.

Vuonna 1999 syntynyt Kaaretkoski on myös lahjakas pelaaja sekä tuttu nimi nuorisomaajoukkueista aiemmilta vuosilta, ja saapuu innoissaan Keski-Suomeen.

- Mukava tulla Jyväskylään, hyvä vastaanotto ja joukkueessa ennestään tuttuja pelaajia!

Myös Kaaretkoski on on ToPV:n kasvatti, ja tie on vienyt HSKT:n kautta LRK:n Bandyliigamiehistöön kolmen viime kauden ajaksi.

- Loukkaantumiset ovat hieman häirinneet paria viime kautta. LRK:ssa on tullut viime vuosina hyvin Bandyliigakokemusta.

Jääpalloilijana kehittyminen ja joukkueena menestyminen ovat Kaaretkosken tavoitteet tulevalle kaudelle.

- Haluan vakiinnuttaa pelipaikan joukkueessa ja kehittyä pelaajana. Joukkueena tavoitteena on mitalisijat.

Jipsin kesäharjoittelu jatkuu joukkueena mallikkaasti. Noin kuukauden kuluttua päästään jo jäähallijäille, ja kausi lähenee yllättävän äkkiä. Lisää sopimusuutisia kuullaan taas pian!

Muista myös kausikorttimyyntimme!


Näytä lisää uutisia