Akseli Uotinen saapuu Jipsiin

Nuori pelimies saapuu Jyväskylään Varkaudesta.

JPS:n joukkue Bandyliigan kaudelle 2020-2021on rakentunut jälleen lisää, kun Akseli Uotinen on tehnyt sopimuksen seuran kanssa. Nuorisomaajoukkueista tuttu pelimies siirtyy Jyväskylään Varkauden WP-35:sta. Uotisen fiilikset heti sopimuksen allekirjoituksen jälkeen ovat innokkaat.

- Todella hyvät ja odottavaiset fiilikset siirtymisestä uuteen seuraan ja kaupunkiin!

Vuonna 2000 syntynyt ja alakerran pelipaikoilla viihtyvä Uotinen on nuoresta iästä huolimatta ehtinyt pelata Bandyliigaa jo muutaman kauden ajan. Viime kaudella JPS-paita tuli Uotiselle jo osittain tutuksi, kun tämä edusti Jipsin ja WP:n hopealle yltänyttä yhteisjoukkuetta Nuorten Bandyliigassa.

- Viime ja edellinen kausi meni hieman rikkonaisesti loukkaantumisten ja armeijan takia, mutta hyvä maku niistäkin silti jäi. P21:n viime kevään hopea jäi tietysti hieman kaivertamaan hampaankoloon. 

Nyt Uotisen tavoitteena on ehjä kausi, ja sitä myötä onnistumiset niin edustusjoukkueessa kuin myös P21-joukkueessa, johon hän ikänsä puolesta edelleen mahtuu.

- Odotan ehjää ja hyvää kautta muutaman hieman heikomman jälkeen. Tavoitteisiin kuuluu edustusjoukkueessa pelipaikan vakiinnuttaminen ja menestys niin Bandyliigassa kuin P21-joukkueessa.

Uotinen harjoittelee vielä kesän Varkaudessa, ja liittyy JPS:n rinkiin elokuussa. Tervetuloa Jipsiin Akseli!

JPS:n joukkue on päässyt kesäkuun ajan harjoittelemaan mukavasti ja laadukkaasti yhdessä joukkueena kevään poikkeusolojen jälkeen. Harjoituksissa pyörii niin vanhoja tuttuja kuin uusiakin kasvoja, ja lisää sopimusuutisia tiedotetaan jälleen lähiaikoina.

Muista myös kausikorttimyyntimme!

 


Näytä lisää uutisia