Miehet Kolmonen

JPS -LehPa 0-3

Kolmosen avausottelu pelattiin 14.6. Viitaniemessa ja ottelu päättyi LehPan 0-3 voittoon.

Ensimmäinen jakso oli tasainen mutta vierasjoukkue pääsi tekemään yhden maalin jaksolla ja tauolle mentiin tilanteessa 0-1.

Toiselle jaksolle kotijoukkue lähti enemmän hyökkäävällä taktiikalla ja peli saatiinkin haltuun aika hyvin. Tästä huolimatta varsinaisille hyville maalipaikoille ei oikein päästy. Lehpa keskittyi enemmän puolustamaan ja iskemään vastaiskuilla. JPS ei päässyt ylärimaa lähemmäksi mutta vieraat pääsi vielä kaksi kertaa laittamaan pallon Jipsi maaliin.

Yleisöä oli paikalla 110 henkilöä joka oli ihan mukava määrä Viitaniemen uuteen katsomoon.

Kiitokset kannattajille ja toivottavasti Jipsin pistetili aukeaa jo seuraavassa ottelussa.