Lasse Tammilehto solmi jatkosopimuksen

Maajoukkuemies jatkaa Jipsissä.

Edustusjoukkueen rakentuminen kaudelle 2020-2021 jatkuu. Tällä kertaa jatkosopimuksen on solminut viime kausina joukkueen avainpelaajiin kuulunut Lasse Tammilehto.

Keskikentällä viihtyvä Tammuilehto on viime kausina tehnyt läpimurtonsa Bandyliigan eliittiin. Debyytti A-maajoukkueessa tapahtui joulukuussa 2018, ja myös viime talvena "Late" esiintyi sinivalkopaidassa Ruotsin joulukuun turnauksessa.

Viime kaudella Tammilehto oli Jipsin kolmanneksi paras pistemies. Runkosarjan 15 ottelussa syntyi tehot 8+13 ja pudotuspeleissä kuudessa ottelussa 2+3.

- Viime kaudesta jäi mitalin myötä lopulta hyvä maku suuhun joukkueena tekemisestä. Myös parantamisen varaa kuitenkin jäi rutkasti, ja nälkää riittää jahdata tulevalla kaudella sitä kirkkainta. Reenataan kesä porukalla hyvin ja tullaan entistä vahvempina syksyllä kentille.

Maajoukkuepelejä 24-vuotias jääpalloperheen kasvatti himoitsee myös tulevaisuudessa.

- Henkilökohtaisesti tavoitteena on kehittyä vieläkin johtavammaksi pelaajaksi, ja kaiken natsatessa päästä näyttämään aiempaa kypsempänä osaamista taas maajoukkuepeleihin.

Lähes kolmen kuukauden tauon jälkeen edustusjoukkue on päässyt palaamaan harjoituksiin koko joukkueen voimin, ja yhteishenki on pienestä paussista huolimatta ollut hyvää. Treeneissä vilisee mukana niin vanhoja kuin uusiakin naamoja, ja lisää uutisia sopimusrintamalta kuullaan taas lähiaikoina.

Muista myös kausikorttimyyntimme!


Näytä lisää uutisia