Jasu ja Jarno jatkavat Jipsissä!

Koljonen ja Eronen solmivat jatkosopimukset.

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on jatkanut joukkueen rakentamista. Tällä kertaa jatkosopimukset on solmittu kahden maalinälkäisen luottomiehen kanssa, kun Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat Jipsissä myös ensi kaudella.

Eronen, 24, on seuran oma kasvatti ja omaa jo pitkän kokemuksen Bandyliiga-kentiltä. Viime kaudella Eronen viiletti takatukka hulmuten tehokkaasti hyökkäyspäässä, ja naputteli kauden aikana mukavat 19 maalia ollen joukkueen toiseksi kovin maalitykki. Tuo oli Erosen uran paras kausi tilastojen valossa, ja vuosi vuodelta tapahtunutta kehitystä on tarkoitus jatkaa myös tulevaisuudessa.

- Kausi oli henkilökohtaisesti hyvä, ja ylipäätään oli mukava vetää taas mitaliin päättynyt kausi läpi joukkueen kanssa. Toivottavasti kesä sujuu treenailun merkeissä hyvin ja voin omalta osaltani auttaa joukkuetta jälleen menestymään.

Koljonen, 21, murtautui edustusjoukkueeseen mestaruuskaudella 18-19. Viime kaudella vahva työmyyrä otti vielä yhden askeleen ylöspäin ja nousi kunnolla kokoonpanon vakionimiin. Samalla yläkerrassa ja keskikentällä viihtyvä Koljonen nakutteli mukavat tehot 7+3. Erosen tapaan myös Koljonen haluaa tulevalla kaudella viedä joukkuetta eteenpäin henkilökohtaisella kehittymisellä.

- Viime kausi meni joukkueena hyvin, ja peli meni itsellä paljon eteenpäin. Kauden mittaan tuli hyviä onnistumisia. Innolla odotan uutta kautta, haluan taas mennä pelaajana eteenpäin. Odotan joukkueelta menestystä, siitä aivan kirkkaimmasta lähdetään taas taistelemaan.

Sopimusneuvottelut jatkavat pyörimistään, ja lisää tiedotellaan taas ensi viikolla. Joukkueen harjoittelu jatkuu pienryhmissä ainakin toukokuun loppuun saakka.

Kausikorttimyynti jatkuu nettikaupassa, lue lisää tästä!


Näytä lisää uutisia