JPS:n faniristeily

JPS:n jalkapallojoukkue voitti kesällä Nordicbetin äänestyksessä Suomen toiseksi suosituimman kolmosdivisioonajoukkueen tittelin ja sai siitä 3000 euroa. Jalkapalloilijat haluavat nyt palkita äänestäjänsä faniristeilyllä!!

Ohjelma:

Risteily on Viking Linen Helsinki-Tukholma-Helsinki. Lähtö lauantaina 22.11. Harjukadun tilausajolaiturilta klo 10.50. Bussilla körötellän sitten kohti ihmisten ilmoja ja klo 17.30 lähdetään laivalla kohti Tukholmaa. Seuraavana aamuna ollaan siis Tukholmassa ja halukkaat voi käydä juomassa ruotsalaisten kanssa vaikka teetä. (Bussikuljetus keskustaan ja takas kuuluu hintaan) Ja illalla taas reissuun, laiva lähtee 16.45. Maanantaina 24.11. ollaan takas Helsingissä 9.55 ja siitä alkaa mukava ja todennäköisesti hyvän olon täyteinen bussimatka takaisin Jyväskylään. Harjukadulla ollaan varmaan joskus kolmen aikoihin.

Hinnaksi tulee noin 40 euroa/matkustaja, johon sisältyy bussikyyditys. Ilmoittautumiset keskiviikkoon 15.10 mennessä risteilyisäntä Anton Stytzlelle (teanstut@jyu.fi) jolta voi myös kysyä lisäohjeita. Ilmoittakaa samalla sosiaaliturvatunnuksenne.

Tervetuloa!

Jarkko Jokiranta, JPS:n jojo


Näytä lisää uutisia