JPS-Juniorien ohjeistusta korona-ajan toimintaan

Päivitetty ohjeistuspaketti korona-ajan toimintaan.

JPS-Juniorit Ry noudattaa toiminnassaan tarkasti ohjeistuksia ja määräyksiä, joita toimintaamme liittyvät tahot ja järjestöt ovat valtioneuvoston linjausten perusteella antaneet. Näitä ovat mm. Palloliitto, Jääpalloliitto, Suomen Olympiakomitea ja Jyväskylän kaupunki.

Jalkapallotoiminnassamme noudatetaan Palloliiton antamaa ohjeistusta liittyen korona-ajan pienryhmäharjoitteluun. Palloliiton tämänhetkinen ohjeistus koskee 10 hengen ryhmissä tapahtuvaa pienryhmäharjoittelua, joka jatkuu alustavasti toukokuun loppuun saakka. Palloliiton ohjeistuksen löydät tästä linkistä.

Suomen Jääpalloliitto on ohjeistanut noudattamaan Suomen Olympiakomitean tuoreinta ohjeistusta. Ohjeistus perustuu samoihin 10 hengen kokoontumisrajoituksiin toukokuun loppuun saakka. Suomen Olympiakomitean ohjeistus löytyy tästä linkistä.

Jyväskylän kaunpungin liikuntapaikoilla tulee noudattaa valtioneuvoston antamia liikkumis- ja kokoontumisrajoituksia. Jyväskylän kaupungin ohjeistukset liikuntapaikkojen käyttöön löytyvät tästä linkistä.

Valtioneuvoston tuoreimmat uutiset koronaan liittyen löytyvät tästä.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeistuskset puolestaan löytyvät tästä.

Tämänhetkiset rajoitukset, määräykset ja ohjeistukset ovat voimassa toukokuun loppuun saakka. Alustavasti 1.6. alkaen kokoontumisrajoitus nousee 50 henkilöön, ja samalla voidaan käynnistää myös kilpailut ja sarjat erityisjärjestelyin. Ohjeistuksista kesäkuun alusta eteenpäin tiedotetaan myöhemmin lisää.

Hyvää alkukesää ja terveyttä kaikille toivottaen, JPS-Juniorit johtokunta


Näytä lisää uutisia