Paluumuuttajia Jipsin riveihin!

Joni Vuopio ja Tuukka Ässämäki palaavat kasvattajaseuraansa.

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS on tehnyt sopimuksen kahden uusvanhan pelaajan kanssa. Joukkueeseen palaavat Joni Vuopio ja Tuukka Ässämäki.

Jo nuorena Jipsin edustusjoukkueessa debytoinut Vuopio siirtyi kasvattajaseurastaan HIFK:n riveihin vuonna 2013. Sen jälkeen monipuolinen 27-vuotias pelimies on seitsemän vuoden ajan viihtynyt niin pääkaupunkiseudulla kuin ulkomaillakin. Viime kausi meni Norjan pääsarjassa, oslolaisen Ullernin riveissä. 

- Kausi Norjassa sujui mukavasti. Meillä oli hyvä joukkue, ja norjalaiseen pelaamiseen tottui nopeasti. Se oli kaikin puolin hyvä reissu. Nyt tuntuu kuitenkin hyvältä tulla takaisin kasvattajaseuraan. Seitsemän vuotta on välissä mennyt, kiva olla taas kotona.

Liikunta-alan ammattilaisena "Vupi" on mukana myös joukkueen fysiikkavalmennuksessa.

Toinen paluumuuttaja on pian 18 vuotta täyttävä Tuukka Ässämäki,  joka vietti viime kauden Ruotsissa Edsbynin jääpallolukiossa pelaten Edsbynin joukkueessa kovatasoista nuorten Elitserieniä. Kauteen mahtui myös pieni vistiitti JPS:n riveihin, kun Ässämäki edusti kasvattiseuraansa kahden ottelun ajan vuodenvaihteessa lainasopimuksella.

Lisäksi lupaava nuorukainen esiintyi Suomen maajoukkuepaidassa alle 19-vuotiaiden MM-kisoissa. Ässämäki murtautui jo kaudella 2018-2019 JPS:n Bandyliigamiehistöön ja oli mukana voittamassa Suomen mestaruutta. 

- Kausi Ruotsissa oli opettavainen. Kehityin siellä mielestäni hyvin, ja lisäksi myös opin itsestäni paljon. Nyt on kiva palata takaisin kotiin. Todella innokkaasti odotan tulevaa kautta.

JPS:n valmistautuminen Bandyliigan kauteen 2020-2021 on hyvällä mallilla. Pelaajat ovat harjoitelleet omatoimisesti, ja pian odotellaan siirtymistä pienryhmäharjoitteluun 3-4 hengen ryhmissä. Lisää sopimusuutisia on luvassa vapun jälkeisellä viikolla.

Muistakaa myös täysillä käynnissä oleva kausikorttimyyntimme!


Näytä lisää uutisia