JPS PRONSSILLE!

JPS kaatoi Kampparit pronssiottelussa!

Bandyliigan pronssimitalit ratkottiin perjantaina Mikkelissä, kun JPS kohtasi Kampparit suljettujen katsomoiden edessä. JPS päätti kautensa upeasti pronssimitaliin, kun isäntäjoukkue kaatui maalein 2-3.

Täysin uudistuneelle joukkueelle pronssimitali on komea suoritus tästä kaudesta!

Ottelun alkaessa sää näytti vielä hyvältä, mutta lumipyry yllätti juuri ennen aloitusta. Tämä laittoikin molempien joukkueiden suunnitelmat uusiksi, kun jäätä pitkin ei kunnolla päästy pelaamaan.

Avausjaksolla ei vauhdilla juhlittu, mutta JPS kuitenkin hallitsi hieman pelitapahtumia. Parinkymmenen minuuitin kohdalla nähtiin ottelun avausmaali, kun Renat Ziganshin pamautti kulman komeasti sisään ja vei Jipsin johtoon!

Enempää ei maaleja nähty avausjaksolla, ja tauolle mentiin jännittävissä lukemissa 0-1.

Toiselle jaksolle lumisade lakkasi, ja joukkueet pääsivät pelaamaan jäätä pitkin. Edessä oli siis vauhdikas toinen jakso.

Jakson alku oli hyvin Jipsin hallussa, mutta maaleja odoteltiin tunnin kohdalle asti. Silloin Nikke Tuhkasen komea kaukolaukaus yllätti maalivahdin, ja JPS johti kahdella maalilla.

Pitkään ei mennyt, kun Jasu Koljonen oli jälleen hienosti haistelemassa maalin edessä ja ohjasi pallon verkkoon. Kampparit oli pian pakotettu aikalisään.

Aikalisä tehosi, ja kotijoukkue tuli heti kahden maalin päähän. Kampparit teki selkeän ryhtiliikkeen, iskivät pian toistamiseen ja peli oli jo 2-3. Edessä oli siis kutkuttavan jännittävät loppuminuutit.

Kampparit haki kovasti tasoitusmaalia, mutta JPS puolusti hienosti joukkueena ja kesti loppuun saakka. Loppuvihellyksen soidessa taululla lukemat 2-3 ja pronssimitalit lähti Jyväskylään!

Ottelusta lähetettiin Kampparien toimesta hieno livelähetys, jonka voit katsella jälkilähetyksenä täältä!

Pronssiottelussa Jipsin tukena oli myös uusi yhteistyökumppanimme Arkkitehtitoimisto LPV Oy, kiitos paljon!

Ja JPS haluaa kiittää lämpimästi myös kaikkia muita yhteistyökumppaneita, faneja, seuratoimijoita, talkoolaisia ja kaikkia muita kauden aikana matkassa mukana olleita!

Lisää pronssitunnelmia tarjolla myöhemmin!