P21 WPJPS HOPEAA ja P15 PRONSSIA !

Kuvassa P15 pronssijoukkue. P21 joukkue saavutti SM- hopeaa.

Porissa nähtiin sunnuntaina värikäs ja luminen Nuorten Bandyliigan finaali. Kotijoukkue Narukerä oli saanut houkuteltua paikalle reilut 400 katsojaa ja tunnelmaa riitti.

Ennakkoon vahvaksi tiedetty Narukerä-kolmikko Hyvönen, Rajala ja Paavola saatiin pidettyä uhrautuvalla puolustuksella kutakuinkin aisoissa. Narukerän 1-0 johdon viimeisteli pienestä kulmasta Jaakko Hyvönen. Tasoituksen iski hienolla lyönnillä vastaavasti Danil Beliaev. Puoliajalle siirryttiin siis tasatilanteessa 1-1.

Narukerä vyörytti toisen puoliajan alussa hiukan liukkaammalla jäällä hyökkäyksiä tasaisesti kohti WPJPS:n maalia, mutta vierasjoukkueen parhaana palkittu maalivahti Karri Leisimo ja uhrautuva puolustus piti hyvin pintansa.

Ottelua oli pelattu reilut 50 minuuttia, kun kotijoukkueen Joona Rajala sai pallon sisään lähitilanteesta. Narukerän johdossa kohti jakson loppupuolta, kun Aleksi Niemen pitkä sivurajalyönti yllätti ja tauolle siirryttiin tasatilanteessa 2-2.

Äkkikuolema jatkoaikaa oli pelattu muutama minuutti, kun Juho Holopaista rikottiin kaaren sisässä ja Aleksi Niemelle avautui paikka niitata ottelu. Kova rangaistuslyönti viuhui kuitenkin hiukan ohi yläkulman.

Ottelu ratkaisu nähtiin ajassa 98.50, kun kotijoukkueen Joona Rajala onnistui toistamiseen taidokkaalla ohjauksella suoraan ilmasta. P21 Suomen mestaruus siis Porin Narukerälle.

WPJPSyj onnittelee voittajia! Kaikenkaikkiaan yhteisjoukkueena pelatusta P21 kaudesta jäi kuitenkin positiivinen maku, moni pelaaja sai arvokasta peliaikaa ja erityisesti nuoremmat P17 ikäiset paljon kokemusta.

JPS kiittää myös WP:n valmennuskaksikon Hoffren-Wright panosta poikien hyväksi.