Tappio Mikkelissä, JPS runkosarjan viides

JPS kärsi Hänskissä tiukan tappion.

Runkosarjan päättävä kahden ottelun viikonloppu alkoi perjantai-iltana vieraspelillä Mikkelissä, kun Kampparit isännöi Jipsiä Hänskin iltavaloissa. Vauhdikas, laadukas ja tasainen ottelu päättyi lopulta isäntäjoukkueen voittoon maalein 4-3.

Avausjaksolle JPS kuitenkin tuli hyvin. Ottelun alku oli tarkkaa pelaamista, mutta parinkymmenen minuutin jälkeen Jasu Koljonen pääsi hyvään maalipaikkaan ja taiteli vierasjoukkueen johtoon.

Hieman myöhemmin nähtiin Jipsin mikkeliläiset yhdessä kurittamassa kasvattajaseuraansa: Nikke Tuhkanen tarjoili kulmalyönnin, ja Jaakko Manninen pamautti sen komeasti maalin kattoon. Vierasjohto nyt 0-2.

Kamppareilla oli omia hyviä paikkojansa, mutta Jipsin maalilla Samuel Gerovoi pelasi hyvää matsia ja napsi palloja kiinni. Ennen taukoa Kampparit kuitenkin vielä kavensi, ja näin puoliaikatilanne oli jännittävästi 1-2 Jipsille.

Toinen jakso ei pitkään ehtinyt kulua, kun Kampparit tuli jo tasoihin. Pian kuitenkin JPS meni jälleen johtoon, kun Renat Ziganshin pujotti maalin edestä pallon verkkoon.

Toinen jakso jatkui tasaisena, ja Jipsi järjesteli muutamat maalipaikat ja kulmalyönnit mutta ei päässyt kasvattamaan johtoaan. Seuraavana iski kuitenkin Kampparit, ja ottelu oli jälleen tasan.

Ottelun lopusta oli luvassa jännittävä, sillä molemmat janosivat voittoa. Kampparit iski noin viisi minuuttia ennen loppua itsensä johtoon, eikä JPS enää noussut tasoihin.

Näin pisteet jäivät Mikkeliin, ja Kampparit nappasi runkosarjan neljännen sijan. JPS on siis lopulta runkosarjan viides.

Huomenna lauantaina klo 15 alkavassa ottelussa kuitenkin haetaan vielä viimeisiä asetelmia ennen pudotuspelejä, kun Viitaniemeen saapuu vieraaksi edelleen runkosarjan voitosta taisteleva Porvoon Akilles. Tervetuloa kannustamaan JPS voitokkaasti kohti playoffeja!