Puhdas kotivoitto Botniasta!

JPS palasi voittojen tielle kotijäällä Viitaniemessä!

Lauantaina Lappeenrannassa tappion kärsinyt JPS pääsi hakemaan kasvojen kirkastusta sunnuntaina kotipelissä, kun Viitaniemeen saapui vieraaksi helsinkiläinen Botnia. Voittojen tielle palattiinkin puhtaasti, kun pisteet jäivät Jyväskylään lukemin 6-0 (1-0).

JPS lähti kelvollisessa kelissä pelattuun otteluun hyvin, ja Jarno Eronen vei punapaidat johtoon heti alussa. Avausjakson edetessä Botnia kuitenkin taisteli urheasti, ja muutamista Jipsin hyvistä tilaisuuksista huolimatta piti maaliaan puhtaana. Taukolukemat siis 1-0.

Heti toisen jakson alussa JPS sai hanoja auki, kun Jarno laittoi pallon maaliin toisen kerran tässä matsissa. Botnialla oli vielä paikkoja nousta peliin mukaan muutamasta kulmasta ja muusta paikasta, mutta Samuel Gerovoi kesti tolppien välissä.

Jipsi pääsi hieman hengähtämään, kun Verneri Anttila haisteli hyvin Jarnon maalipaikan jälkeisen riparin ja kävi lyömässä Jipsin kolmen maalin johoton uransa ensimmäisellä Bandyliigamaalilla, eli pallo talteen Verkulle!

Botnia yritti vielä herätellä itseään aikalisällä, mutta Danil Beliaevin tekemä Jipsin neljäs osuma alkoi ratkaista ottelua lopullisesti. Loppuhetkillä lukemia kaunistelivat vielä Nikke Tuhkanen ja Danil toisella maalillaan, ja ottelun loppuessa taululla seisoi lukemat 6-0.

Maalintekijöiden lisäksi ottelun hahmo oli tolppien välissä nollapelin pelannut Gerovoi. Muutenkin joukkue oli hienosti pyyhkinyt eilisen tappion mielestään, ja voitto napattiin tänään hyvällä asenteella.

Bandyliigan matsit jatkuvat Viitaniemessä tulevana viikonloppuna kahdella kotipelillä, kun lauantaina klo 15 vastassa on HIFK ja sunnuntaina klo 14 Narukerä. Tervetuloa taas Monttuun!