P17-joukkue vahvassa vireessä kohti loppukautta

Joukkue taistelee runkosarjan voitosta.

JPS:n P17-joukkue liitää hyvässä vireessä kohti loppukauden haasteita. Joukkue on tällä hetkellä 17-vuotiaiden SM-sarjan kärjessä, kun joukkueella on jäljellä vielä neljä runkosarjan ottelua.

Toistaiseksi joukkueen tilille ei ole tappioita kertynyt. Joukkueen kausi alkoi vierasvoitoilla Torniossa ja Varkaudessa, joulukuussa se haki tärkeät pisteet  myös Mikkelistä, kun sarjan ennakkosuosikkeihin kuuluva Kampparit/musta kaatui lukemin 2-4.

Joulukuun lopussa välipäivinä Jyväskylään saapui vieraaksi Botnia kahden ottelun merkeissä. Myös helsinkiläiset olivat tuohon mennessä pelanneet alkukauden ilman tappioita, ja joukkueen vaarallisuus oli Jipsillä tiedossa. Botnia tarjosikin kovan vastuksen varsinkin toisessa ottelussa, mutta lopulta pisteet jäivät molemmista peleistä Jyväskylään lukemilla 8-3 ja 7-6.

Näiden matsien lisäksi myös muut ottelut ovat siis päättyneet Jipsin voittoihin, viimeisimpänä Narukerä kaatui Porissa ennen maajoukkuetaukoa lukemin 4-14. Kymmenestä ottelusta kasassa siis täydet 20 pistettä. Toisena sarjassa vaanii Kampparit/musta yhden pisteen päässä, tosin ottelujakin heillä on pelattuna yksi enemmän.

Suuri osa joukkueen pelaajista on kauden aikana esiintynyt myös JPS:n ja WP:n P21-joukkueessa Nuorten Bandyliigasssa, Myös aikuisten vauhtia on päästy haistelemaan, sillä Topias Huotari ja Leevi Lausanto ovat tehneet debyyttinsä myös edustuksen paidassa Bandyliigassa. Lisäksi muutama muukin pelaaja on talven aikana ollut edarin harjoitusringissä. Myös nuorempia, vielä P15-ikäisiä pelaajia joukkueesta löytyy.

Runkosarjan viimeinen neljän ottelun rutistus alkaa lauantaina Porvoossa Akilleksen vieraana, ja päättyy seuraavan viikon sunnuntaina, kun Kampparit/musta vierailee Jyväskylässä. Runkosarjan kaksi parasta menevät suoraan lopputurnaukseen, jonka saa järjestettäväkseen kotikentälleen runkosarjan voittaja. Loppukauden peleissä riittää siis rutkasti panosta!

Tervetuloa siis kannustamaan Jipsiä ratkaisupelien lähestyessä Viitaniemeen, otteluohjelman sekä sarjan tilastot löydät tästä linkistä ja joukkueen omat sivut tästä!

Runkosarjan loput kotiottelut:

Su 2.2. klo 10.00 JPS P17 - Narukerä

Su 9.2. klo 16.30 JPS P17 - Kampparit/musta


Näytä lisää uutisia