Porvoossa ei vauhti ja voima riittänyt

Akilles otti Jipsistä voiton selkein lukemin.

Jipsin kahden pelin viikonloppu jatkui eilisen kotivoiton jälkeen tänään Akilleksen vieraana Porvoossa. Vihreäpaitainen kotijoukkue oli Jipsiä kovempi ja vahvempi kaikilla osa-alueilla, ja jätti pisteet Porvooseen selkein loppulukemin 9-2.

Vesisateessa pelattuun otteluun kotijoukkue lähti heti vahvasti, ja kolmannella minuutilla se meni jo johtoon. Avausjakson edetessä JPS kuitenkin roikkui vielä mukana, ja ottelu oli pitkään tasainen. Puolen tunnin kohdalla Akilles pääsi kuitenkin tinttaamaan kulmalyönnistä toisen maalinsa.

Vielä hetken ennen taukoa Akilles pääsi ikävästi iskemään kahdesti, ja taukolukemat olivat 4-0. Toiselle jaksolle jäi siis rutkasti kirittävää.

Toisella jaksolla Jipsillä ei kuitenkaan ollut enää mitään sanottavaa, kun Akilles kasvatti johtoaan maali kerrallaan. Jipsiltä illan ainoat maalit tekivät Niko Herranen ja Riku Hämäläinen.

Ottelun loppulukemat siis melko rajut 9-2. Tänään ei päästy mihinkään, mutta nyt on hyvä siirtyä maajoukkuetauolle treenaamaan ja lepäämään, ja tauon jälleen kentillä nähdään kovempi ja parempi Jipsi!