Paluu voittojen tielle OLS:n kustannuksella

JPS kaasutteli selkeään voittoon kotijäällä.

JPS pelasi jälleen pitkästä aikaa kotiottelun yli kuukauden tauon jälkeen, kun tuplaviikonlopun ensimmäisessä matsissa lauantaina vastaan tuli Oulun Luistinseura. Jipsillä ei matsissa suurempaa hätää ollut missään vaiheessa, ja voitto irtosi maalein 9-3.

Ottelun alussa Riku Hämäläinen sai palkintonsa valinnasta Bandyliigan joulukuun pelaajaksi, ja tästä innostuneena maalitykki avasikin ottelun maalihanat vajaan kymmenen peliminuutin jälkeen. Hetken kuluttua Nikke Tuhkanen laukoi tarkasti pallon kaukaa alakulmaan ja lukemiksi 2-0.

Teemu Malinen kasvatti johdon kolmeen maaliin, ja ennen taukoa Niko Herranen löi kulmasta pallon hienosti maalin kattoon. Välissä OLS onnistui kertaalleen, joten taukolukemat olivat 4-1.

Toisen jakson alkaessa Herrasen vaarallisuus kulmatilanteissa tuotti jälleen tulosta, ja peli oli 5-1. Kulmat onnistuivat muutenkin Jipsiltä tänään hyvin, kun maakeja niistä iskivät toisella jaksolla myös Lasse Tammilehto ja Renat Ziganshin.

OLS onnistui tekemään toisella jaksolla pari maalia, ja Jipsiltä kulmatilanteiden lisäksi maaleja pelitilanteista tekivät Lasse ja Riku. Ottelun loppulukemat siis isäntien hyväksi 9-3.

Vaikka ottelussa JPS ei varsinaisesti hätään missään vaiheessa joutunut, oli tänään joukkueen taisteluilmeessä hieman parannettavaa huomiseen LRK-otteluun.

Jipsin merkittävimpiä onnistujia olivat kivat tehot 1+5 saalistanut Tuhkanen, kaksi kulmaosumaa tehnyt Herranen ja jälleen hattutempun maalannut Hämäläinen, joka nousi taas Bandyliigan maalipörssin kärkeen.

Ottelut kotijäällä jatkuvat heti huomenna sunnuntaina klo 13, kun vieraaksi Viitaniemeen saapuu torniolainen LRK. Tervetuloa taas Viitaniemeen!