BioSteel-otteluennakko: Vuosikymmen päättyy vierasotteluun

Jipsillä edessä kova testi Narukerän vieraana Porissa.

JPS pelaa vuosikymmenen viimeisen ottelunsa lauantaina, kun välipäivien vieraskirertue jatkuu Narukerän vieraana Porissa. 

Jyväskyläläiset ovat päässeet oivaan vireeseen, sillä joukkue liitää nyt kuuden ottelun voittoputkessa. Viimeisimpänä Tapaninpäivänä jyrän alle jäi WP 35, kun JPS haki Varkaudesta 4-11-vierasvoiton. Kämärillä JPS esiintyi joukkueena hyvin rikkonaisessa ottelussa, ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla. 

Myös tälle kaudelle vahvistunut Narukerä on pelannut kovan syyskauden. Se kärsi kauden ensimmäisen tappionsa vasta edellisessä ottelussaann Tapaninpäivänä Porvoossa, kun Akilles oli vahvempi maalein 8-1. 

Narukerä ja JPS ovat siis sarjataulukossa tasapisteissä sijoilla kolme ja neljä samalla rekordilla, kuusi voittoa ja yksi tappio. Lauantaina on siis tiedossa mielenkiintoinen kohtaaminen, joka kertoo myös paljon joukkueiden kunnosta ja keskinäisetä tasosta kauden puolivälin lähestyessä.

Narukerän riveissä pelaa myös jyväskyläläisille tuttu nimi, viime kaudella Jipsissä mestaruutta juhlinut Jaakko Hyvönen, joka pitää tällä hetkellä hallussaan Bandyliigan maalipörssin toista sijaa 13 maalillaan. Tuon tilaston kärjessä on jo 17 täysosumaa tehnyt Jipsin Riku Hämäläinen, joka Varkaudessakin naputteli taas hattutempun.

Narukerä hankki ennen kauden myös yhden Suomen kenttien mielenkiintoisimmista pelaajista, kokeneen ja vuosia maailman huipulla pelanneen venäläisen Rinat Shamsutovin.

JPS hatkaa lauantaina pääosin samalla kokoonpanolla kuin viime ottelussa Varkaudessa. Lainalla Jyväskylässä oleva, kahdesti Varkaudessa osunut Tuukka Ässämäki pelaa vielä viimeisen ottelunsa ennen paluuta koulunpenkille Edsbynin jääpallolukioon.

Ottelu Porissa käynnistyy klo 15. Seurantaa tutusti jääpalloliiton sivuilla ja Jipsin somekanavilla!

Jipsin valmistautumisen otteluun ja tämänkin otteluennakon tarjoaa tuttuun tyyliin BioSteel Suomi!


Näytä lisää uutisia