Voittoputki jatkui Tapsan klassikossa!

JPS jatkoi voittokulkuaan Varkaudessa.

JPS vietti Tapaninpäivää taas perinteiseen tyyliin, kun ohjelmassa oli Tapaninpäivän klassikko WP 35:n vieraana Varkaudessa. Hyvä voittoputki jatkui myös joulupyhien jälkeen, ja JPS korjasi pisteet matkaan maalein 4-11 (2-5).

JPS sai otteluun heti tehokkaan alun, kun se paineli hetkessä kolmen maalin johtoon Lasse Tammilehdon, hienosti kasvattiseuraan palanneen Tuukka Ässämäen ja komean kaukolaukauksen lyöneen Nikke Tuhkasen toimesta.

Avausjakson edetessä WP pääsi pikkuhiljaa peliin mukaan, ja tuli kahdella maalillaan peliin mukaan. Ennen taukoa kuitenkin Niko Herranen laittoi kulman sisään, ja taukolukemat 2-5 viimeisteli Riku Hämäläinen pujottelemalla komeasti läpi vieraiden alakerran miekkaviidakon.

Toisella jaksolla peli oli hyvin rikkonaista, mutta JPS ei varsinaisesti hätään joutunut missään vaiheessa. WP osui kahdesti, ja JPS nakutteli maaleja tasaisesti läpi puoliajan. Ottelun loppuessa taululla seisoi päätöslukemat 4-11.

Laajalla rintamalla joukkueena hyvin pelannut JPS saalisti nyt siis kuudennen voittonsa putkeen. Sijoitus sarjataulukossa säilyy neljäntenä. Pelit jatkuvat jo pian, kun lauantaina edessä on matka hyvin kautensa aloittaneen Narukerän vieraaksi Poriin.