BioSteel-otteluennakko: Tapanina tanssitaan Varkaudessa

Tapsanpäivän klassikossa reissataan WP 35:n vieraaksi.

JPS palaa pieneltä joulutauolta perinteisissä merkeissä, kun ohjelmassa on tuttu Tapaninpäivän klassikko, jossa vastassa on WP 35. Tällä kertaa on Jipsin vuoro reissata vierailulle Varkauteen.

Ennen joulun viettoa JPS pääsi hyvään vauhtiin, sillä tilillä on viisi perättäistä voittoa. Viimeismpänä pohjoisen tuplareissulta tarttui matkaan täydet pisteet, kun OLS kaatui Oulussa 14-4 ja LRK Torniossa 7-2.

Sarjassa JPS majailee nyt neljäntenä, kuudessa ottelussa tappio on kärsitty vain kauden avauksessa Veiterälle. 

Vastustaja WP 35 on sarjataulukossa seitsemäntenä. Se on onnistunut nappaamaan voiton vain kerran, mutta laittanut varsinkin kotijäällään useita sarjan kärkijoukkueitakin tiukoille. 

Joukkueet ovat tuttuja toisilleen myös viime kauden pudotuspeleistä, kun JPS pudotti WP:n puolivälierissä jatkosta otteluvoitoin 2-0.

Jipsin kokoonpanoon on luvassa pientä muutosta. Danil Beliaev on Venäjän U19-maajoukkueen leirillä kotimaassaan, ja palaa Jyväskylään vuodenvaihteen tienoilla. Mukana puolestaan on Edsbynin jääpallolukiossa tämän talven palloileva Tuukka Ässämäki, joka on vuodenvaihteen lainalla kasvattiseurassaan.

Matkaan lähtee myös fanibussi jonka kyytiin ehtii edelleen ilmoittautua, ohjeet tästä!


Näytä lisää uutisia