Kahden voiton viikonloppu!

JPS haki kaksi pistettä myös Torniosta.

JPS:n reissu Pohjois-Suomeen jatkui voitokkaasti, kun lauantain OLS-voiton perään myös sunnuntaina Torniosta haettiin täydet pisteet. LRK kaatui lopulta maalein 2-7.

Ottelu oli hyvin kaksijakoinen. Avausjakso pelattiin sankassa lumi- ja räntäpyryssä, eikä JPS tuossa kelissä ollut vahvimmillaan. Riku Hämäläinen sai laitettua pallon kerran maaliin, mutta kotijoukkue hallitsi ilmanpallojen pelaamisen hyvin sekä osui kahdesti, ja taukotilanne oli LRK:n hyväksi 2-1.

Toisella jaksolla keli selkeytyi, ja palloa päästiin pelaamaan kunnolla jäätä pitkin. JPS pääsi pyörittämään omaa pelinrakenteluaan, ja tulosta alkoi pikkuhiljaa tulla. Renat Zigansin onnistui taas maalinteossa laittamalla pallon hienosti yläkulmaan ja peli oli tasan.

Jipsin hyvä pallollinen ilme jatkui, mutta LRK puolusti vielä vahvasti. Parikymmentä minuuttia ennen täyttä aikaa Riku pääsi vihdoin viemään Jipsin johtoon.

Kohta Riku löi kulman sisään, ja tei jo kauden 14. maalinsa. Tällä lukemalla hän nousi myös sarjan maalipörssin kärkeen!

Jarno Eronen iski Jipsin viidennen maalin ja tämä näytti vapauttavan joukkuetta. Kohta Danil Beliaev pääsi viimeistelemään toisessa pelissään jälleen maalin. Lopussa Jarno kaunisteli vielä yhdellä maalilla loppulukemia, jotka olivat siis 2-7.

Näin pohjoisen viikonlopusta lähti matkaan täydet neljä pistettä ja lihapullien kautta kotimatkalle pääsee hyvillä mielin. Koko joukkueelta hyvä onnistuminen molemmissa peleissä. Puolustus pelasi varmasti, venäläisvahvistukset näyttivät paikkansa joukkueessa, maalieja tehtiin laajalla rintamalla ja maalin suulla eilen Bandyliiga-debyyttinsä tehnyt Karri Leisimo ja tänään pelannut Samuel Gerovoi olivat hyvässä torjuntavireessä.

Nyt vietellään pientä joulutaukoa peleistä, ja matsit jatkuu perinteisen Tapaninpäivän derbyn merkeissä, joka pelataan tällä kertaa WP-35:n vieraana Varkaudessa.