JPS namutteli Oulussa runsasmaalisen voiton

Pari palloa poimittiin talteen!

JPS aloitti pohjoisen tuplareissun lauantaina Oulussa, kun vastassa oli OLS. Kaksijakoisessa ottelussa nähtiin ensimmäisellä jaksolla yhteensä neljä maalia ja toisella peräti 14.

Ottelun alussa JPS avasi maalitilin heti 30 sekunnin pelin jälkeen Jarno Erosen toimesta. OLS kuittasi pian tasoihin, ja vierasjoukkue jälleen johtoon Riku Hämäläisen illan ensimmäisellä maalilla.

JPS vyörytti palloa avausjaksolla ahkerasti kohti oululaisten päätyä, mutta isäntien hyvä joukkuepuolustus taisteli ahkerasti vielä avausjaksolla. Lopulta enne taukoa tuli onnistuminen, kun Lasse Tammilehto tykitti kulmalyönnistä pallon tarkasti muurin läpi verkkoon. Taukolukemat siis 1-3 Jipsille.

Toisen jakson alussa jatkettiin tasaisissa merkeissä, kun OLS kavensi ensin, sitten Lasse vei toisella osumallaan Jipsin taas kahden maalin johtoon, mutta OLS tuli vielä kerran maalin päähän. Sitten JPS kuitenkin laittoi kunnolla bensaa koneeseen.

Jipsin illan viidennen maalin merkeissä saatiin poimia pallo talteen, kun Renat Zigansin laittoi ruuhkan keskeltä verkkoon ensimmäisen maalinsa JPS-paidassa. Heti perään Rikun toinen maali lisäsi johdon kolmeen.

Ja sitten otettiin taas pallo talteen! Ensimmäistä ottelua Jipsissä pelannut nuori hyökkääjä Danil Beliaev kikkaili ensimmäisen maalinsa heti debyytissään, ja lukemat olivat 3-7.

Pian Riku missassi rankkarin, mutta vain hetken kuluttua teki hattutemppunsa täyteen tälle päivälle. OLS kavensi vielä kertaalleen, mutta viimeiset kymmenen minuuttia olikin sitten melkoista JPS-karnevaalia.

Myös Niko Herranen pääsi maalintekijöiden listalle, ja seuraavaksi yhteensä tehot 2+2 nakutellut Renat teki toisen maalinsa. Pian oli Rikun aika tehdä jo päivän neljäs maalinsa. Yhteensä Riku on alkukauden peleissä osunut jo 11 kertaa.

Kohta myös alkukauden aikana vahvan varmasti puolustuksessa esiintynyt Teemu Malinen pääsi viimeistelemään kauden ja samalla myös JPS-taipaleensa ensimmäisen osuman. Lisäajan minuuteilla Danil nakutteli vielä kaksi byyriä ja näin hattutempun täyteen heti ensimmäisessä ottelussaan Suomen kentillä.

Lopulta taululla siis melko hurjalta vaikuttavat numerot 4-14. Aivan koko totuutta ei tulos matsista kerro, sillä lopussa lukemat repesivät kovasti Jipsin hyväksi.

Huomenna edessä onkin sitten täysin uusi matsi, kun Torniossa vastaan asettuu tänään hyvin sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvaa Narukerää haastanut LRK. JPS matkustaa jo nyt yöksi länsirajalle. Ottelu alkaa huomenna klo 13, ja tunnelmia, tuoksuja ja tuloksia taas tutusti Jipsin nettisivuilla ja somekanavilla!