BioSteel-otteluennakko: Viikonloppuna kaksi vieraspeliä pohjoisessa

JPS lähtee taas viikonlopuksi reissuun.

Kolmen matsin voittoputkessa liitävä JPS matkustaa jälleen viikonlopuksi vieraisiin, kun edessä  on vieraspelit lauantaina ja sunnuntaina. Ensin kohdataan OLS Oulussa ja sitten LRK Torniossa.

JPS otti edellisessä pelissään maukkaan kotivoiton, kun Kampparit kaatui lauantaina Viitaniemen pikkujoulupelissä lukemin 5-3. Koko joukkue esitti tuolloin hyvää taisteluhenkeä ja taktista kypsyyttä.

Jipsin alkukausi on pitänyt sisällään yhden tappion ja kolme voittoa. Sarjataulukossa ollaan viidentenä, mutta tällä hetkellä eri joukkueilla on hieman eri määrä otteluita.

JPS esittelee pohjoisessa myös uusimman pelaajansa, kun tällä viikolla joukkueen vahvuuteen liittynyt nuori venäläislupaus Danil Beliaev tekee debyyttinsä JPS-paidassa. Muuten kokoonpano on pääosin sama kuin Kampparit-voitossa.

Lauantaina kohdattava OLS on tällä hetkellä sarjassa viimeisenä, eikä pisteitä toistaiseksi ole kertynyt. Joukkue kohdattiin jo Suomen Cupissa, ja tuolloin JPS raapi voiton maalein 4-3.

Sunnuntaina pelataan Torniossa LRK:n vieraana. Torniolaisilla on tilillään alkukauden peleistä yksi voitto ja kolme tappiota. Myös LRK kohdattiin Cup-viikonloppuna, ja tuolloin JPS oli vahvempi lukemin 9-3. Viime kaudella JPS kärsi ikävän tappion Torniossa, joten nyt onkin revanssin paikka.

Lauantain OLS-peli alkaa klo 15 ja sunnuntain LRK-peli klo 13.

Tunnelmia ja tuloksia reissusta ja peleistä tutusti viikonlopun aikana nettisivuilta ja Jipsin some-kanavilta!

Otteluennakon tarjoaa jälleen BioSteel Suomi!


Näytä lisää uutisia