Voitokkaat pikkujoulut Viitaniemessä!

JPS taisteli vaikaissa olosuhteissa hienon kotivoiton!

JPS pelasi kauden toisen kotiottelunsa lauantaina, kun Viitaniemessä pikkujoulutunnelmissa vastaan luisteli aina yhtä sytyttävä Mikkelin Kampparit. Kotijoukkue esitti vaikeissa olosuhteissa pelatussa ottelussa hienoa joukkuehenkeä, ja jätti pisteet kotiin komealla 5-3 voitolla.

Joukkueiden kohtaamiset ovat viime kausina muodostuneet Bandyliigan moderniksi klassikoksi, ja hieno jännitysnäytelmä tarjottiin mukavin lukemin Monttuun saapuneelle yleisölle myös tänään. Jipsin vahvempi taisteluhenki ja vastustajaa taktisesti kypsempi esitys olivat tänään voiton avainasemassa.

Pikkujouluyleisölle tarjottiin ilonahietta heti alussa, kun Jarno Eronen teki ottelun hienon avausmaalin kahdeksannella minuutilla. Kampparit kuitnekin kuittasi pelin pian tasoihin.

Kohta nähtiin Jipsin illan ensimmäinen kulmalyönnistä syntynyt osuma, kun Jasu Koljonen kävi älykkäästi haistelemassa irtopallon sisään maalin edestä. Vuorotahti maalinteossa jatkui vieraiden tasoittaessa, ja tauolle mentiin kutkuttavssa tasatilanteessa 2-2.

Jo ennen toisen jakson alkua yleisö sai aihetta hymyyn, Korvatunturilta Jyväskylään matkannut joulupukki saapui jakamaan makeisia Jipsin junnuille ja muullekin yleisölle. Kiitokset valkoparralle, että joulukiireiden keskellä ehti piipahtamaan myös Viitaniemessä!

Mutta sitten taas pelattiin. Toisen jakson alkuun kovassa syysvireessä oleva Riku Hämäläinen hankki ensin itse rankkarin, ja laittoi sen vielä varmasti sisään.

Kohta iskettiin taas kulmalyönnistä. Tällä kertaa Sampsa Purhonen laukoi suoraan tarkasti matalan vedon verkkoon, ja JPS johti kahdella maalilla.

Kampparit painoi kovaa päälle ja jahtasi tasoitusta. JPS puolusti raivokkaasti kovaa, ja piti pitkään Mustia poissa maalipaikoilta. Muutama minuutti ennen taukoa vieraat kuitenkin tulivat kulmasta maalin päähän, ja vielä loppuhetkille saatiiin trilleri.

JPS kuitenkin tylsytti Kampparien kirin äkkiä, ja lisäajalla Riku kävi soittamassa loppusoinnut yksilösuorituksellaan, ja viimeisteli ottelun lukemiksi 5-3.

Tehoilijoiden lisäksi erityismaininnan voitosta ansaitsee alakerran miehistö ja koko joukkue, joka esiintyi tänään hienon yhtenäisesti.

Näin myös edustusjoukkue pääsee siirtymään omien pikkujoulujensa viettoon maistuva kotivoitto taskussa. Maanantaina sitten aloitetaan valmistautuminen kohti ensi viikonloppuna häämöttävää pohjoisen kahden pelin reissua.