BioSteel-otteluennakko: Pikkujoulupelissä vieraana Kampparit

Lauantain kotipelissä vastassa on viime kevään välierävastus Mikkelin Kampparit.

JPS:n Bandyliigapelit jatkuvat lauantaina kotipelillä, kun vastaan saapuu Viitaniemeen Mikkelin Kampparit. Samalla vietellään pikkujouluja yhdessä juniorien kanssa, ja huhujen mukaan myös korvatunturilta saattaisi tulla vieraita.

Kampparit on aloittanut kautensa hyvin, kun viidestä ensimmäisestä pelistä tilillä on neljä voittoa. Ainoan tappion Kampparit on kärsinyt Jipsin tapaan Veiterälle. Joukkueella oli vierasottelu myös perjantaina, kun se kävi hakemassa Varkaudesta WP 35:n vieraana puhtaan 0-5 voiton.

JPS kiillotti tappiollisen kotiavauksen jälkeen kilpeään viime viikonloppuna Helsingissä, kun mukaan tarttui voitot lauantaina ja sunnuntaina. Ensin kaatui HIFK 3-4 ja seuraavaksi Botnia 4-7.

Jipsin terveystilanne on tällä hetkellä hyvä, eikä suurempia muutoksia kokoonpanoon ole viime viikonlopun jälkeen tiedossa.

Joukkueiden kohtaamiset ovat viime vuosina muodostuneet jonkinlaiseksi moderniksi klassikoksi. Tuoreimpana muistissa on viime vuoden hurja välieräsarja, jossa JPS raivasi tiensä finaaliin otteluvoitoin 3-2.

Klo 15 alkavassa ottelussa tiedossa muutakin jouluista tunnelmaa mahdollisen valkopartaisen vieraan lisäksi. JPS-Juniorit pääsevät tuttuun tapaan viettämään Viitaniemeen pikkujouluja ilmaiseksi, ja mukana tulevalle vanhemmalle lippu vitosella.

Sääennusta lupaa nollakeliä ja kenties jonkinmuotoista sadetta, mutta onneksi uusi katsomomme pitää yleisön mukavasti suojassa kaikilta taivaalta satavilta tavaroilta.

Liput: 10e / 5e

Osuuspankin omistaja-asiakkaille kahden euron alennus lipusta OP:n sovelluksesta löytyvällä edulla!

Ja kausikortteja saa edelleen lipunmyynnistä!

Otteluennakon tarjoaa jääeen BioSteel Suomi!


Näytä lisää uutisia