Voitto Botniasta, täydet pisteet Helsingistä!

JPS haki vaikeuksien kautta voiton Oulunkylästä.

Helsingin vierastuplaviikonlopun toinen ottelu pelattiin sunnuntaina Oulunkylässä, kun JPS kohtasi Botnian. Ottelusta lähti mukaan voitto lukemin 4-7, mutta aivan helpolla ei pisteet tänäänkään irronneet.

Jyväskyläläiset menivät johtoon heti matsin alussa, kun Niko Herranen laittoi irtopallon sisään maalin edestä. Botnian kuittauksen iski pian JPS-kasvatti Tuukka Penttinen.

Avausjakson edetessä näytti siltä, että Jipsin jalat olisivat hieman jääneet hotelliin. Riku Hämäläinen kuitenkin vei joukkueen johtoon, mutta päävalmentaja Timo Wallius reagoi alun unisuuteen aikalisällä.

Vauhtia alkoi pikkuhiljaa löytyä, ja Riku täräytti päivän toisella maalillaan Jipsin kahden maalin johtoon. Lukemat 1-3 olivat myös taukotulos.

Toisella jaksolla luistelu alkoi jo näyttää paremmalta, ja Riku teki hattutempun täyteen heti jakson alkuun. Botnia teki perään kavennuksen, mutta JPS alkoi silti pikkuihiljaa saada peliä haltuunsa.

Noin tunnin kohdalla JPS päästi omalla huolimattomuudellaan Botnian tasoihin. Ensin hukattiin rankkari, ja heti perään vastustaja sai oman rankkarin jonka laittoi sisään. Hetken päästä kotijoukkue tuli jo tasoihin, ja peli meni täysin uusiksi.

Tasatilanteessa jatkettiin pitkään, vaikka Jipsillä oli muutama paikka ottaa kuskin paikka matsissa. Viimeisellä kympillä tuli helpottava osuma, kun Riku löi kulmasta pallon sisään ja teki jo neljännen maalinsa.

Viimeisillä minuuteilla Nikke Tuhkanen ja Jarno Eronen kaunistelivat lukemia ja ratkaisivat maaleillaan ottelun lopullisesti. Ottelun päättyessä lukemat olivat 4-7, ja näin Helsingin tuplaviikonlopusta lähti mukaan tärkeät täydet pisteet!

Seuraavaksi pelataan taas kotona Viitaniemessä, kun 7.12. vieraaksi saapuu Mikkelin Kampparit pikkujoulupelin merkeissä. Tervetuloa Monttuun tapaamaan tonttuja ja joulupukkia!