Tervetuloa Jääpallokouluun!

Jääpallokoulun loppukauden osallistumismaksu vain 50 euroa!

JPS Juniorien ja LähiTapiolan yhdessä järjestämä jääpallokoulu jatkaa harjoitteluaan Viitaniemen tekojäällä!

Jääpallokoulussa opetellaan tuttuun tapaan jääpallon perustaitoja luistelusta alkaen leikkien ja pelailujen kautta. Jääpallokouluun ovat tervetulleita kaikki vuonna 2011 ja sen jälkeen syntyneet tytöt ja pojat. Myös lasten huoltajat ovat tervetulleita mukaan jäälle varsinkin ensimmäisille vuorille.

Viitaniemessä jääpallokoulu kokoontuu keskiviikkoisin 18.15-19.15 ja perjantaisin 17.30-18.30. Kausi jatkuu aina maaliskuun puolivälille saakka, ja loppukauden osallistumismaksu on vain 50 euroa. Mukaan tarvitset vain luistimet, ristikollisen kypärän ja sään mukaiset vaatteet. Muut tarvikkeet löytyvät lainaan meiltä!

Voit yhteensä 80 euron hintaan hankkia myös jääpallokoululaisen varustepaketin, mikä sisältää osallistumisen lisäksi myös oman mailan, pallon, harjoituspaidan ja juomapullon.

Jääpallokouluun voit ilmoittautua ensimmäisellä kerralla ohjaajille tai suoraan tästä linkistä!

Myös hieman vanhempien ryhmä, P9/P10-joukkue etsii mukaan toimintaan uusia 9-10 vuotiaita pelaajanalkuja. Tässäkin ryhmässä harjoitellaan luistelun, jääpallon ja joukkueena toimimisen alkeita. Joukkue harjoittelee myös kahdesti viikossa, tiistaisin 17.45-18.45 ja torstaisin 18.15-19.15.

Myös P11-joukkueeseen ja muihin ikärymiin ovat aina uudet pelaajat tervetulleita kokeilemaan!

Lisätietoja:

Toni Laatanaho, seurakehittäjä, 0408335988 / toni.laatanaho@jps.fi 


Näytä lisää uutisia