Jääpallokoulu siirtyy isolle jäälle!

Ison jään kausi käynnistyy niin jääpallokoululal kuin muillakin juniorijoukkueilla!

JPS Juniorien ja LähiTapiolan järjestämä jääpallo- ja luistelukoulu päästään ensi viikolla laittamaan kunnolla käyntiin, kun kauan odotettu ison jään kausi alkaa Viitaniemen montussa. 

Jääpallokoulussa opetellaan tuttuun tapaan jääpallon perustaitoja luistelusta alkaen leikkien ja pelailujen kautta. Jääpallokouluun ovat tervetulleita kaikki vuonna 2011 ja sen jälkeen syntyneet tytöt ja pojat. Myös lasten huoltajat ovat tervetulleita mukaan jäälle varsinkin ensimmäisille vuorille.

Viitaniemessä jääpallokoulu kokoontuu keskiviikkoisin 18.15-19.15 ja perjantaisin 17.30-18.30. Viitaniemen avauskerta on siis ohjelmassa keskiviikkona 6.11. ja kahdesti viikossa kokoonnutaan aina maaliskuun puolivälille saakka!

Jääpallokoulun hinta on 150 euroa koko kaudelta, ja siihen kuuluu lisenssin lisäksi maila, pallo, juomapullo ja harkkapaita. Mukaan tarvitset siis itse vain luistimet ja ristikollisen kypärän.

Jääpallokouluun voit ilmoittautua ensimmäisellä kerralla ohjaajille tai suoraan tästä linkistä!

Myös hieman vanhempien ryhmä, P9/P10-joukkue etsii mukaan toimintaan uusia 9-10 vuotiaita pelaajanalkuja. Tässäkin ryhmässä harjoitellaan luistelun, jääpallon ja joukkueena toimimisen alkeita. Joukkue harjoittelee myös kahdesti viikossa, tiistaisin 17.45-18.45 ja torstaisin 18.15-19.15.

Myös P11-joukkueeseen ja muihin ikärymiin ovat aina uudet pelaajat tervetulleita kokeilemaan!

Lisätietoja:

Toni Laatanaho, seurakehittäjä, 0408335988 / toni.laatanaho@jps.fi 


Näytä lisää uutisia