Ennakko: JPS - KeuPa

Torstaina Vehkalammelle siirretyssä ottelussa kohtaavat sarjan kuudentena majaileva JPS ja seitsemäntenä oleva KeuPa. Kun vain kaksi kierrosta on sarjaa jäljellä, niin yksi piste erottaa näitä kahta joukkuetta.

 Aikaisemmissa otteluissa JPS on ollut ylivoimainen, kukistaen ensin keuruulaiset cupissa 5-1 ja myöhemmin sarjassa 6-1. Näillä tuloksilla ei kuitenkaan saada pisteitä tulevista otteluista, joten JPS:n on turha tuudittautua varmaan voittoon. 

JPS tarvitsee kuudennen sijan, jos se haluaa päästä ensi vuoden yhdistyvään kolmoseen mukaan ja voitto KeuPasta varmistaisikin kuudennen sijan. Toki silloin tarvitaan myös joko Huiman säilymistä tai FC Vaajakosken nousua kakkoseen. Myös sarjapaikan luovutusten myötä voi tapahtua mitä tahansa ja se lopullisesti ratkaisee ensi vuoden kolmosen kohtalon.

Poissaoloista kärsivä JPS saa otteluun kuitenkin todennäköisesti erittäin iskukykyisen joukkueen kotikentälleen. Kärkipelaajien kanssa on ainoa miettimisen paikka, kun Sami Karjalaiseltakin paukahti Huki-ottelussa takareisi ja mies huilaa todennäköisesti loppukauden.Ville Vanhalan pitäisi kuitenkin olla palannut Saarijärven metsistä, joten hätää ei pitäisi olla.

Loppukaudelle on mahtavasti panosta ja kausi saakin arvoisensa jännittävän päätöksen, kun joukkueet taistelevat tärkeistä pisteistä. Nordibetin kertoimet otteluun ovat JPS: 1,55 tasapeli: 4,40 KeuPa: 3,05

-JJ- 


Näytä lisää uutisia