Jääpallokoulu käyntiin sunnuntaina - myös muihin juniorijoukkueisiin mahtuu pelaajia!

Juniorijoukkueisiin haetaan lisää tyttöjä ja poikia!

Kelit kylmenee ja illat pimenee, ja JPS:n juniorijoukkueet etsivät jälleen mukaansa uusia poikia ja tyttöjä. Uusia pelaajia mahtuu mukaan niin jääpallokouluun kuin vanhempiinkin ryhmiin.

JPS Juniorien ja LähiTapiolan perinteinen Jääpallokoulu käynnistyy jälleen sunnuntaina 22.9. klo 17.50-19.00, kun Hippoksen harjoitushalliin kokoonnutaan Jääpallokoulun startin merkeissä. Jääpallokoulussa harjoitellaan lajin alkeita luistelusta alkaen, ja kaikki vuonna 2011 tai sen jälkeen syntyneet ovat tervetulleita mukaan. Kokeilemaan saa tulla vaikka myös vaikka vain yhdeksi kerraksi.

Jääpallokoulu harjoittelee syksyn aikana kolme kertaa Hippoksen harjoitushallin kaukalossa, avauskerran lisäksi vuorot ovat 6.10. ja 22.10. Graniitin liikuntasalissa kokoonnutaan tiistaisin klo 17-18, ja tuolloin päästään jumppaamaan ja pelaamaan sählyä. Tuolla vuorolla mukana on myös P9/P10-joukkue. Isolle jäälle Viitaniemeen siirrytään kelien salliessa marraskuun alussa, ja vuoroja siellä on 1-2 kertaa viikossa aina maaliskuulle saakka.

Viime kaudella Jääpallokoulun hinta oli 150 euroa kaudelta. Tähän sisältyy lisenssin lisäksi maila, pallo, juomapullo ja harkkapaita. Kauden 2020-2021 maksun suuruus päätetään syyskussa. Ilmoittautumaan pääset suoraan tästä linkistä!

Myös hieman vanhempien ryhmä, P9/P10-joukkue etsii mukaan toimintaan uusia 9-10 vuotiaita pelaajanalkuja. Tässäkin ryhmässä harjoitellaan luistelun, jääpallon ja joukkueena toimimisen alkeita.

P9/10-joukkue harjoittelee myös jäähallissa vielä kolmesti ennen marraskuun alkua ja Viitaniemeen siirtymistä. Seuraava jäävuoro on sunnuntaina 22.9. klo 9.35. Tiistain Graniitin liikuntasalin vuorilla jumppaillaan ja pelaillaan yhdessä jääpallokoulun kanssa.

Myös P11-joukkuseeseen ja muihin ikäryhmiin ovat aina uudet pelaajat tervetulleita kokeilemaan!

Lisätietoja:

Toni Laatanaho, seurakehittäjä, 0408335988 / toni.laatanaho@jps.fi


Näytä lisää uutisia