Timo Wallius JPS:n uusi päävalmentaja

Edustusjoukkue aloittaa mestaruuden puolustamisen uuden päävalmentajan johdolla.

Jääpallon hallitseva Suomen mestari JPS lähtee Bandyliigakauteen 2019-2020 uuden päävalmentajan johdolla, kun puikkoihin astuu Timo Wallius. JPS ja Wallius ovat solmineet kahden vuoden mittaisen sopimuksen.

JPS:n mestarivalmentaja Mika Hyppönen antoi Walliukselle tilaa tehtävässä siviilityön kiireiden takia.

Timo Walliuksen valmennushistoriasta löytyvät muun muassa liigajoukkueet WP 35 ja HIFK sekä 17-vuotiaiden maajoukkue. Pelaajauralta löytyy SM-kulta HIFK:n riveissä vuodelta 1998 sekä himmeämpiä mitaleja WP 35:n ja Akilleksen paidassa. Wallius on edustanut myös Suomen A-maajoukkuetta.

- Rooli halltsevan Suomen mestarin päävalmentajana asettaa hienon uuden haasteen. Onneksi taustalla on apuna hyvä tiimi ja pohjalla JPS:n vakuuttava junioritoiminta. Olen sitoutunut täysillä ja odotan että hoidamme tämän homman yhdessä himaan, Wallius kommentoi.

Myös pelaajaringissä on tapahtunut muutoksia, kun maalivahti Iikka Lempinen lähti uusien haasteiden perässä Ruotsiin Örebron joukkueeseen. Jaakko Hyvönen puolestaan palasi kasvattajaseuraansa Porin Narukerään.

Sopimusneuvotteluita on käyty jo tuttujen nimien ja kotimaan pelaajien lisäksi myös ulkomaiden suuntaan. Lisää sopimusuutisia on tiedossa jo lähiaikoina.


Näytä lisää uutisia