Matka Jämsänkoskelle

Lauantaina 30.8 JPS matkusti Jämsänkoskelle Jilveksen vieraaksi. Ottelun merkitys oli molemmille joukkueille selvä, sillä kumpikaan ei ollut vielä varmistanut paikkaansa ensi kauden 3. divisioonassa.

Lieneekö ollut tärkeydestä johtunut jännitys, vai muuten vain kohmeiset otteet, kun JPS-puolustaja tarjoili heti ensimmäisellä minuutilla Jilves-hyökkääjälle paraatipaikan, jota Jämsänkoskelainen ei jättänyt käyttämättä. Ottelu alkoi siis Toropaisten osalta mahdollisimman huonosti.

Epäonnekkaan avausmaalin jälkeen JPS paransi kuitenkin peliä ja paine siirtyi vastustajan kenttäpäätyyn. Hieman myöhemmin Vellu Lappi ohjasikin Riku Lambergin loistavan keskityksen maaliin perukoille ja Jämsänkosken maalitaululla keikkui lukemat 1-1 aina puoliajalle asti.

Toiselle puoliajalle kotijoukkue tuli ryminällä ja saikin ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana painetta JPS-päätyyn. Toropaisten puolustus kesti kuitenkin rynnistyksen ja mitä pidemmälle aika kului, sitä enemmän saivat vierailijat otetta haltuun.

JPS sai loppupeliä kohti muutaman hyvän maalintekopaikan, muun muassa vaihdosta tulleen Olli Lapin toimesta, mutta hyvistä yrityksistä huolimatta ei toisella jaksolla lisämaaleja nähty. Ottelu päättyi siis molempien kannalta kyseenalaiseen 1-1 tasapeliin, Tulos jättää kummallekin joukkueelle vielä paljon tehtävää syyskauden loppuun.

Torstaina Toropaiset lähtevät elintärkeään otteluun kaatamaan HuKia Huhtasuon kutanurmikolle. Joukkueen makkaranmyyjä Jarkko Jokiranta toivookin paikalle runsaslukuista yleisöä, vaikka tukkuliikkeen kuorma-auton ojaanajon seurauksena tällä kertaa tarjolla onkin vain hyvää peliä ja taktisia kuvioita.