JPS BANDYLIIGAN FINAALIIN

JPS pelaa Bandyliigan loppuottelussa 2019.

Bandyliigan viides ja ratkaiseva välierä pelattiin sunnuntaina Mikkelissä. JPS nousi lopussa upeasti rinnalle ja ohti, ja eteni Bandyliigan finaaliin voittamalla Kampparit 3-5.

JPS eteni finaaliin toista kertaa historiansa aikana, edellinen tapahtui keväällä 2014. Finaalissa vastaan asettuu Lappeenrannan Veiterä, jonka kotikentällä loppuottelu pelataan. Alustava ajankohta on lauantai 9.3. klo 15.

Ottelun alussa isäntäjoukkue Kampparit tuli kovaa päälle, ja menikin johtoon jo viidennellä minuutilla. JPS pääsi pikku hiljaa jakson edetessä peliin mukaan ja järjesteli muutaman hyvän maalipaikan. Tärkeän tasoitusmaalin juuri ennen taukoa iski Saku Hämäläinen.

Toisen jakson alussa Kampparit sai tehohetken, jonka aikana se iski kaksi maalia, ensimmäinen veskarin pitkällä heitolla ja toinen kulmalyönnistä. Mustapaidat näyttivät tarraavan jo vahvemmin voittoon kiinni.

JPS ei kuitenkaan luovuttanut, ja kavennus syntyi Mikko Rytkösen toimesta rankkarista. Hetken kuluttua Tatu Ässämäki toi Jipsin jo tasoihin, ja hieno välieräsarja oli saamassa jännittävän lopun.

Ikinuoren Rytkösen tykki puhui toistamiseen kulmalyönnistä, ja JPS oli äkkiä tullut tasoihin ja mennyt ohi. Hetken päästä Saku Hämäläinen taiteli vieraat jo kahden maalin johtoon.

Kampparit painoi lopussa täysillä päälle, mutta JPS taisteli alakerrassa urheasti. Yksi jäähykään ei haitannut jyväskyläläisten puolustaessa erinomaisesti, ja näin loppuvihellyksen soidessa taululla komeili lukemat 3-5. Sankoin joukoin Mikkeliin matkanneet ja komeasti Jipsiä kannustaneet fanit saivat aihetta riemuun.

Näin JPS tuli hienosti tasoihin ja ohi sekä viimeisessä ottelussa että koko ottelusarjassa, ja eteni loppuotteluun voiton 3-2. Kausi kruunataan ensi viikonlopun finaalissa Lappeenrannassa, jossa tarjolla on himoittu seurahistorian ensimmäinen Suomen Mestaruus.

Edessä on siis viikon aikana tiukka valmistautuminen loppuotteluun. Fanibusseista ja muusta tiedotellaan lisää heti lähiaikoina!