Kampparit vei jatkoaikatrillerin

Tiukka taisto kääntyi tappioon Mikkelissä

Bandyliigan välierät jatkuivat keskiviikkona Mikkelissä kolmannen kohtaamisen merkeissä. Kampparit nappasi toisen kiinnityksen finaalipaikkaan, kun se voitti ottelun jatkoajalla maalein 6-5.

Kampparit lähti otteluun kovaa, mutta JPS kesti alun paineen. Vierasjoukkue aloitti myös maalintekon, kun Ilari Nikula täräytti kulmalyönnostä kotiyleisön ensimmäistä kertaa hiljaiseksi.

Jyväskyläläiset väänsivät hyvin mukana, mutta ennen taukoa maaliin osui vain Kampparit. Mikkeliläisten kahden osuman myötä tauolle mentiin kotijohdossa 2-1.

Toisella jaksolla JPS tuli äkkiä tasoihin Tuomas Rintalan toimesta. Kampparien kuittaus tähän kuitenkin tuli äkkiä. Seuraavan kerran Jipsin toi tasoihin Saku Hämäläinen kulmalyönnistä.

Sitten oli Jipsin vuoro mennä johtoon, kun Tuukka Ässämäki taituroi komealla suorituksella lukemiksi 3-4. Tästäkin Kampparit toipui nopeasti, kun se naputteli äkkiä kaksi maalia ja meni jälleen johtoon.

Kun hienon matsin pelannut nuori Tuukka Ässämäki tasoitti vielä pelin, nähtiin Hänskin illassa jatkoaika. Se ratkesi kuudennella minuutilla, kun Kampparit iski kulmalyönnistä voittomaalin. Näin Kampparit siis siirtyivät ottelusarjassa 2-1 johtoon.

Perjantaina taistellaan jälleen, kun JPS lähtee tasoittamaan välieräsarjaa kotijäällään Viitaniemessä. Ottelu iltavaloissa alkaa klo 19. Panokset on kovat ja kannustusta tarvitaan, tervetuloa Monttuun mylläämään!