JPS haki pisteet Porista

JPS nousi toisella jaksolla voittoon Porissa.

JPS palasi maajoukkuetauolta tositoimiin keskiviikkona, kun edessä oli reissu Poriin Narukerän vieraaksi. Nihkeän avausjakson jälkeen JPS korjasi pisteet mukaan loppumaalein 3-6.

Narukerällä oli tehokas hetki parinkymmenen minuutin kohdalla, kun joukkue maalasi kahdesti. Saku Hämäläinen teki Jipsin kavennuksen, ja tauolle mentin kotijohdossa 2-1.

Toinen jakso oli sitten Jipsin heiniä. Saku toi toisellaan vieraat tasoihin, mutta Kerä meni vielä johtoon rankkarista. Tasoitusmaalin teki vanhalla kotikentällään pelannut Jaakko Hyvönen.

Jipsin neljäs maali oli. Aku Palsolan näytös. Mies kuljetti ensin pallon päätyyn hankkien kulman, ja iski sitten kulmakikan jälkeen pallon verkkoon.

Loppuminuuteilla Saku viimeisteli ensin hattutempun, ja osui vielä neljännenkin kerran vippaamalla pallon ovelasti vaparista yli hölmistyneen Narukerän veskarin.

Näin voitto ja täydet pinat mukaan maalein 3-6. Pelit jatkuvat lauantaina VIitaniemessä, kun runkosarjan päätöpelissä vastassa on HIFK.