JPS P21 ETENEE KOHTI MITALIPELEJÄ

Viikonloppuna 3 peliä Viitaniemessä

Nuorten Bandyliigan 15 ottelun runkosarjaa on JPS:n osalta takana nyt 9 ottelua, sijoitus sarjataulukossa on kolmas. Joukkueilla on kuitenkin pelejä pelattuna eri määrät ja runkosarjan lopullista sijoittumista saadaankin odotella aina viimeiselle kierrokselle saakka.

JPS P21 on viime otteluissa tehnyt vakuuttavaa jälkeä, kun miehistöön on saatu mukaan myös asevelvollisuuttaan suorittavat pelaajat. Viimeksi keskiviikkona kaatui yhdistelmäjoukkue HIFK/Botnia Oulunkylässä lukemin 11-2.

Alkukauden pari tappiota tulivatkin nimenomaan kapeammalla materiaalilla pelaten Kamppareita ja Akillesta vastaan, armeijan miesten suorittaessa muualla velvollisuuksiaan. Viime vuoden Suomenmestareilla on edelleen täydet mahdollisuudet aina runkosarjan voittoon saakka, mikä myös varmistaisi sekä semifinaalin että mitaliottelun pelaamisen Viitaniemessä kotijäällä.

Tulevana viikonloppuna JPS P21 pelaa Viitaniemessä kolme ottelua, la 2.2 klo 19.00 vastassa on Porin Narukerä ja sunnuntaina 3.2 pelataan kaksi ottelua klo 11.00 ja klo 17.30 Lappeenrannan Veiterää vastaan.

TERVETULOA! (vapaa pääsy)


Liiton tulospalvelu:


Näytä lisää uutisia