Voitokkaasti maajoukkuetauolle

JPS kaatoi Kerän Viitaniemessä maalein 8-2. Katso myös kuvat!

JPS pelasi viimeisen ottelunsa ennen maajoukkuetaukoa, kun vieraaksi Viitaniemeen saapui porilainen Narukerä. Avausjakson vastustaja jaksoi roikkua Jipsin kyydissä, mutta toisella puoliajalla isännät menivät menojaan. Loppulukemat kirjattiin 8-2.

Ottelu pelattiin raikkaassa reilun kymmenen asteen pakkaskelissä. Jipsin alku oli vahva, kun vartin kohdalla tilanne oli jo 2-0 Hämäläisten veljesten Rikun ja Sakun maaleilla.

Jakson edetessä JPS hallitsi palloa, mutta viimeinen terävyys puuttui eikä maalipaikoille päästy. Narukerä iski kertaalleen, ja taukolukemat olivat 2-1.

Toisella jaksolla isännät eivät enää antaneet porilaisten roikkua mukana. Saku osui kahdesti ja Riku kertaalleen, ja maalisarakkeeseen nimensä kirjasivat myös Ilari Nikula, Lasse Tammilehto ja kasvattajaseuraansa rankaissut Jaakko Hyvönen.

Kari Korhosen kuvia:

Pisteet jäivät siis Jyväskylään maalein 8-2. Nyt siirrytään parin viikon tauolle MM-kisojen ajaksi. Seuraavan kerran pelataan 6.2. vastavierailulla Porissa. Runkosarjan viimeinen kotipeli on edessä 9.2. kun vastassa on HIFK.