Kalliosta pisteet kainaloon

JPS haki tiukan voiton Helsingistä.

JPS jatkoi Bandyliigan vieraspelejä keskiviikkona, kun joukkue matkasi HIFK:n vieraaksi Helsinkiin. Vähämaalinen vääntö ratkesi lopulta Jipsin hyväksi maalein 2-3.

Ottelu päästiin pelailemaan Kallion kentällä hyvissä jääpallokeleissä. Maalihanat aukesivat vartin kohdalla, kun hienon hyökkäyksen päätteeksi Sampsa Purhonen tarjoili Saku Hämäläisen maalipaikkaan ja Jipsin sisäisen maalipörssin kärkinimi laittoi pallon häkkiin.

HIFK tuli tasoihin, mutta Saku kuittasi sen illan toisella osumallaan. HIFK osui vielä kertaalleen kulmasta, ja taukolukemat olivat 2-2.

Toinen jakso oli vähämaalinen. JPS hallitsi palloa, muta HIFK:n tiukka puolustuslinja pysäytti hyökkäykset. Lopulta kapteeni Tuomas Rintala laittoi komean kuvion päätteeksi vieraat johtoon.

HIFK:n loppuhetkien kiri saatiin tyrehtymään, ja näin pillin soidessa taululla seisoi lukemat 2-3 Jipsin hyväksi. Kolmas voitto putkeen ja tärkeät pisteet taskussa Jyväskylään.

Jipsin riveissä oli jälleen vajausta, kun Mikko Rytkönen ja Tuukka Ässämäki kärsivät pienistä vammoista, Nikke Tuhkanen oli flunssainen ja Jaakko Hyvönen armeijassa.

JPS pelaa viimeisen ottelun ennen maajoukkuetaukoa sunnuntaina kotijäällä. Ottelu alkaa klo 14 ja vieraana on Porin Narukerä.