Varkaudesta tärkeä voitto

JPS voitti Varkaudessa viime hetken maalilla 5-6.

JPS aloitti viikonlopun pelit perjantaina tv-ottelulla Varkaudessa WP 35:n vieraana. Jo hyvälle karkumatkalle päässyt JPS päästi toisella jaksolla WP:n vielä tasoihin, mutta nappasi loppuhetken voittomaalilla pisteet matkaan lukemin 5-6.

Avausjaksolla Jipsin peli ja hyökkäysten rakentelu kulki hyvin, ja Lasse Tammilehdon ja Saku Hämäläisen pikaisilla maaleilla mentiin 0-2 johtoon. Hetken kuluttua Tatu Ässämäki iski jo vieraiden kolmannen.

WP kavensi, mutta Ilari Nikula kasvatti taas vieraiden johtoa. Isännät osuivat vielä kerran, ja näin tauolle mentiin tilanteessa 2-4. Ennen puoliaikaa JPS olisi vielä voinut kasvatella johtoa, mutta hyvistä hyökkäyksistä huolimatta viimeistely ontui.

Toisen jakson alussa Saku Hämäläinen laittoi pallon maaliin Nikke Tuhkasen hienosta tarjoilusta. Peli näytti toistaiseksi olevan hyvin Jipsin hallussa.

WP naputteli nopeasti kaksi osumaa, kun Jipsin alakerta hieman haparoi. Isännät jatkoivat raivokasta kiriään, ja vajaan vartin ennen loppua peli oli jo tasan. Viimeisistä minuuteista saatiin siis trilleri.

Pisteitä ei Varkauteen jätetty, kun JPS iski komean voittomaalin. Maalivahti Iikka Lempinen heitti pitkällä heitolla Saku Hämäläisen läpi, joka ei paikastaan erehtynyt. Hattutemppu täyteen ja voitto Jyväskylään.

Näin JPS palasi voittojen tielle lopputuloksella 5-6. Pelejä jatketaan heti huomenna kotona Viitaniemessä, kun klo 15 vastassa on Lappeenrannan Veiterä. Tervetuloa!