Veiterä selvästi parempi Lappeenrannassa

JPS ei pysynyt Veiterän kyydissä.

JPS pelasi vuoden ensimmäisen Bandyliiga-ottelun sunnuntaina, kun joukkue matkasi Veiterän vieraaksi Lappeenrantaan. Hallitsevan mestarin tehokkuus oli Jipsille liikaa, ja loppulukemat olivat kotijoukkueen hyväksi 11-3.

Ottelun alussa JPS roikkui vielä hyvin mukana. Veiterä meni johtoon, mutta hienon hyökkäyksen päätteeksi JPS tasoitti Saku Hämäläisen toimesta.

Seuraavaksi Veiterä kuitenkin karkasi kolmen maalin johtoon. Jarno Eronen toi vielä kavennusmaalilla jyväskyläläiset mukaan peliin, ja taukolukemat olivat 4-2.

Toisella jaksolla Veiterä karkasi Jipsiltä. Se oli vakuuttavan tehokas varsinkin kulmalyönneissä. JPS sai pallon maaliin enää vain kerran, ja näin ottelun päättyessä taululla oli lukemat 11-3.

Pelikiellosta kärsivän Tuomas Rintalan lisäksi Jipsiltä oli sivussa mahatautinen Jaakko Hyvönen.

Jipsin pelit jatkuvat tulevan viikon perjantaina, kun suunnataan WP 35:n vieraaksi Varkauteen. Tuon ottelun televisioi Yle Areena. Revanssia Veiterästä haetaan perään lauantaina Viitaniemessä.