Maalijuhlat Tapsan klassikossa!

JPS nakutteli WP 35:n kumoon maalein 11-3. Katso myös muutama K.Korhosen kuva!

Tapaninpäivää vietettiin Viitaniemessä perinteisin menoin, kun JPS kohtasi WP 35:n joulupyhien klassikossa. Isännät jatkoivat pisteputkeaan selkeällä voitolla, kun loppulukemat kirjattiin maalein 11-3.

Ottelun alkaessa taivaalta tuprutteli lunta, mutta muuten sää oli kohdilaan. Vierasjoukkueen alku oli hieman terävämpi, ja varkautelaiset siirtyivät johtoon neljännellä peliminuutilla.

Tämän jälkeen JPS otti pelin haltuunsa. Tuomas Rintala laittoi pelin tasoihin, ja kohta Riku Hämäläinen vei punapaidat johtoon. Pikkuveli Saku Hämäläinen laittoi pallon seuraavaksi maaliin, ja seuraavaksi maalin iski Tatu Ässämäki. Avausjakson aikana Nikke Tuhkanen tarjoili syötön kolmeen osumaan.

Toisen jakson alku oli jipsiltä hieman uninen ja kinkkuinen, ja WP:llä oli hetken ote pelistä. Reilun tunnin pelin jälkeen homma kuitenkin aukesi, kun Jasu Koljonen laittoi pallon häkkiin ja teki näin uransa ensimmäisen maalin Bandyliigassa!

JPS sai tästä ryhtiä ja ratkoi ottelun seuraavan viisiminuuttisen aikana. Maaleja tekivät Jaakko Hyvönen, Ässämäki, Rintala, ja Lasse Tammilehto. Lukemat siis jo 9-1. 

WP onnistui kaunistelemaan lukemia parilla osumalla, mutta isännätkään ei armoa antaneet. Joulun alla synttäreitä vietellyt Sampsa Purhonen rikkoi kympin tekemällä ensimmäisen maalinsa kolmekymppisenä, ja vielä lopussa Ässämäki laittoi loppulukemiksi 11-3.

Kari Korhosen kuvia:

Näin JPS jatkoi pisteputken neljään otteluun. Vuodenvaihteen tiukka ottelutahti jatkuu heti viikonloppuna, kun JPS matkustaa tuplareissulle pohjoiseen.

Yleisöä Viitaniemessä tänään komeasti yli neljäsataa. Kiitos kannustuksesta ja tervetuloa uudelleen!


Näytä lisää uutisia