Komea ryöstö Porvoosta!

JPS lähti joulun viettoon voitokkaissa tunnelmissa.

Jipsin vierasviikonlopun toinen osa oli edessä lauantaina, kun joukkue siirtyi Helsingistä Porvooseen. Vastassa oli alkukauden ilman tappioita liitänyt Akilles. Hyvällä ilmeellä taistellut vierasjoukkue kuitenkin rikkoi tuon rekordin, kun pisteet lähtivät Jyväskylään maistuvalla 2-4 voitolla.

Kentän hahmo oli Saku Hämäläinen, joka hiljensi viime kauden kotiyleisönsä maaleillaan kolmesti, eli hattutemppu Sakulle!

Ottelu jouduttiin vääntämään pienessä lumisateessa, mutta Porvoon Pallokentällä nähtiin silti viihdyttävä ja tasainen taisto. Avausjakso oli vähämaalista vääntöä. Akilles meni johtoon, mutta juuri ennen taukoa Saku tasoitti pelin illan ensimmäisellään.

Toinen jakso jatkui samanlaisissa merkeissä. Tunnin kohdalla porvoolaiset menivät jälleen johtoon, mutta loppumatsi oli Jipsin näytöstä. Noin vartin ennen täyttä aikaa Saku täräytti jälleen tasoituksen, ja vain pienen hetken kuluttua sama mies laittoi Jipsin johtoon.

Kun Mikko Rytkönen löi vielä rankkarin sisään, alkoi voitto olla pikkuhiljaa hyvin Jipsin hallussa. Akilleksen loppuhetkien kiri saatiin tytehtymään täysin, ja kaksi pistettä lähtivät mukaan Keski-Suomeen.

Sakun ohella koko joukkueen taisteluilme oli hyvin kohdillaan. Tolppien välissä Samuel Gerovoi oli varmaotteinen ja nappasi useamman tärkeän torjunnan.

Näin etelä-Suomen tuplaviikonlopusta lähti matkaan kolme pistettä, eli tasuri ja voitto. Pelejä jatketaan Tapaninpäivänä perinteisissä merkeissä, kun Viitaniemessä vierailee klassikkovastustaja WP 35.

Hyvää joulunaikaa ja nähdään Tapsanpäivänä!