Kampparit vieraaksi pikkujoulupeliin

Perjantaina pelataan taas Viitaniemessä, kun vieraana on Kampparit Mikkelistä.

Maajoukkuetauko on vietelty, ja Bandyliigan kotipelit jatkuvat perjantaina. JPS pääsee hakemaan revanssia kauden avauksesta, kun vieraaksi saapuu Kampparit Mikkelistä. Samalla Viitaniemessä vietellään pikkujouluja.

JPS:n alkukausi on sujunut vaihtelevasti. Tilillä on kolme tappiota ja kaksi voittoa. Viimeisin vääntö ennen maajoukkuetaukoa päättyi hyvän taistelun jälkeen tiukkaan tappioon Porvoon Akillekselle.

Kampparit on sarjataulukossa kaksi pistettä Jipsin edellä. Sen edellinen ottelu päättyi niukkaan voittoon HIFK:sta.

Joukkueet kohtasivat toisensa Bandyliigan avauksessa Mikkelissä marraskuussa. Tuolloin Kampparit nappasi pisteet, joten jyväskyläläisillä on nyt oiva paikka revanssiin. Joukkeiden kohtaamiset ovat viime kausina muodostuneet jonkinlaiseksi klassikoksi, ja jännittävä ottelu lienee luvassa myös perjantaina.

JPS jatkaa suurin piirtein totutulla kokoonpanolla. Akilles-ottelussa kovan tärskyn saanut Atte Hänninen on myös pikku hiljaa toipumassa ja palaillut jäille.

Ottelun aikana yleisö pääsee haistelemaan joulutunnelmaa, kun Viitaniemessä vierailee joulupukki, joka jakaa myös pieniä jouluyllätyksiä!

Tervetuloa siis Viitaniemeen kannustamaan JPS kotivoitton ja tapaamaan vierastamme Korvatunturilta!

Perjantaina 14.12. klo 19 JPS - Kampparit

Liput 10e/5e (Myynnissä myös Kaikki peliin -kortteja)


Näytä lisää uutisia