Trilleri päättyi tappioon

Viitaniemen vauhdikas lauantai-iltapäivä päättyi Akilleksen voittoon. Katso myös Kari Korhosen kuvat!

Viitaniemessä nähiin joulukuun ensimmäisenä päivänä viime kevään pronssiottelun revanssi, kun JPS sai vieraakseen Porvoon Akilleksen. Matsi tarjosi vauhdikasta jääpalloviihdettä, mutta JPS ei aivan pystynyt pisteitä niistämään vieraiden voittaessa 4-5.

Molemmat joukkueet puolustivat ottelussa aktiivisesti, eikä varsinkaan avausjaksolla maaleilla juhlittu. Avausosuman pamautti Akilles, mutta en jälkeen oli Jipsin vuoro. Ensin Jaakko Hyvösen komea kaukolaukaus tasoitti matsin, ja pian Tuomas Rintala pujotteli käärmemäisen kauniisti koko porvoolaisten puolustuksen läpi ja vei isännät johtoon. Taukolukemat olivat 2-1.

Avausjaksola nähtiin myös erittäin ikävä tilanne, kun Jipsin Atte Hänninen sai tärskyn päähänsä. Hetken jäällä maattuaan hän heräsi tajuihinsa, mutta jouduttiin kuljettamaan ambulanssilla sairaalaan. Hännisen tilannetta seurataan parhaillaan.

Toisella jaksolla jatkui tasainen vääntö. Akilles karkasi taas johtoon Rasmus Kettusen kahdella maalilla, mutta Riku Hämäläinen toi ottelun jälleen tasoihin.

Hyvin hyökkäyksistä onnistunut vierasjoukkue teki taas kaksi seuraavaa maalia. Nikke Tuhkanen kavensi vielä pelin, mutta kovasta kirivaiheesta huolimatta tasoitus ja pisteet jäivät saamatta. Näin vauhdikas ottelu päättyi porvoolaisten voittoon lukemin 4-5.

JPS siirtyy nyt pienelle maajoukuetauolle. Kotipelit jatkuvat taas 14.12. kun edessä on viime kausina klassikoksi muodostunut kohtaaminen Kampparien kanssa.