Avausvoitto murskalukemin!

JPS hassutteli OLS:n nurin maalein 11-0.

JPS jatkoi avausvoiton metsästystä lauantaina, kun tuplakotiviikonlopun ensimmäisessä matsissa vastaan luisteli Oulun Luistinseura. Peli lähtikin rullaamaan kunnolla, ja kauden ensimmäiset pisteet jäivät Jyväskylään loppulukemin 11-0.

Jipisn vei heti alussa 1-0 johtoon Riku Hämäläinen, mutta sen jälkeen peli jatkui hetken tasaisena molempien jäähyillessä samalla. Luistinseuralla oli omat paikkansa, mutta puolen tunnin kohdalla Nikke Tuhkanen pamautti taululle 2-0.

Puoliajan viimeisellä kymmenminuuttisella JPS paineli karkuun. Mikko Rytkösen, Saku Hämäläisen, Jarno Erosen ja Rikun toisella maalilla taukolukemiksi tehtiin 6-0.

Heti toisen jakson alussa Jaakko Hyvösen toimesta lukemat olivat jo 7-0 ja ilmassa lakoi olla ratkaisun makua. Ilari Nikula sivalsi kulmasta komeasti aivan yläriman alle, ja loput maalit tekivät Tuomas Rintala, Eronen ja Lasse Tammilehto.

Maalintekijöien lisäksi koko joukkue onnistui hyvin. Parhaana palkittu Iikka Lempinen torjui varman nollapelin.

Pistejahtia jatketaan siis heti huomenna tuplaviikonlopun toisen matsin merkeissä. Sunnuntain kohtaamisessa vastaan luistelee LRK Torniosta. Ottelu alkaa kello 14, tervetuloa taas Vitaniemeen!