Kotiavauksessa tiukka tappio Botnialle

Botnia haki Viitaniemestä pisteet maalein 4-5.

Keskiviikkona JPS pääsi käynnistämään Bandyliigakauden myös kotijäällä, kun vieraaksi saapui Botnia Helsingistä. Monivaiheinen ottelu päättyi lopulta vieraiden voittoon maalein 4-5.

Jipsiä vaivasi hieman samat ongelmat kuin sunnuntaina Mikkelissä. Sekä pallo että luistin liikkuivat hyvin, mutta hallinnasta huolimatta tulosta ei tullut. Myös muutamat alakerran virheet koituivat ratkaiseviksi.

Alku otteluun oli kuitenkin hyvä, kun Viitaniemen tämän kauden ensimmäisen maalin iski Ilari Nikula. Botnia kuitenkin kuittasi äkkiä, kun Tomi Lappi viimeisteli läpiajosta.

JPS takoi vahvasti palloa kohti vastustajan maalia, mutta verkkoon asti sitä ei saatu. Sen sijaan helsinkiläiset onnistuivat kolmesti, ja johtivat jo puolen tunnin jälkeen 1-4. JPS sai vielä ennen taukoa rankkarin, mutta sitäkään ei saatu sisään.

Toisella jaksolla punapaidat ryhdistäytyivät. Mikko Rytkönen sivalsi maalit sekä rankkarista että kulmasta, ja Jaakko Hyvönen viimeisteli hienon pelitilanneosuman. Näin oltiin noustu tasalukemiin 4-4.

Seurasi kuitenkin takaisku, kun Botnian Lappi kaunisteli hattutempun ja vei vieraat jälleen johtoon. Lopussa JPS haki uutta tasoitusta hanakasti parinkin miehen ylivoimalla, mutta se jäi näkemättä ja pisteet lähtivät Oulunkylään loppulukemin 4-5.

Bandyliigan kotiottelut jatkuvat tiuhaan tahtiin jo viikonloppuna, kun JPS pelaa Viitaniemessä sekä lauantaina että sunnuntaina. Lauantaina kello 15 vastassa on OLS ja sunnuntaina kello 14 LRK. Tule kannustamaan Jipsin ilme kirkkaammaksi!