Tiukka voitto Botniasta

Suomen Cupin toisessa ottelussa Botnia kaatui 6-5.

Suomen Cup jatkui Haaparannassa lauantaina, kun JPS kohtasi aamupäivän ottelussa Botnian. Perjantain kaltaisia selkeitä lukemia ei nähty, vaan vaiherikas kohtaaminen päättyi punaisten voittoon yhdellä maalilla lukemin 6-5.

JPS kuitenkin lähti matsiin taas räväkästi, kun viidennellä minuutilla Jarno Eronen avasi maalihanat. Botnia tasoitti äkkiä, mutta jo puolen tunnin kohdalla JPS oli kasvattanut eron kahteen maaliin Saku Hämäläisen ja Jaakko Hyvösen osumilla.

Avausjakson lopulla JPS sortui höntyilyyn, ja helsinkiläiset rokottivat siitä. Botnia naputteli äkkiä kolme maalia, ja tauolle mentiin vastustajan johtaessa 4-3.

Hyvönen laittoi matsin tasoihin eti tauon jälkeen. Botnia nousi vielä kerran rankkarista johtoon, mutta Tatu Ässämäki tasoitti ja lopulta Lasse Tammilehto teki voittomaaliksi jääneen osuman niittaamalla pallon kulmalyönnistä komeasti maalin kattoon.

Näin JPS jatkaa lohkossaan puhtaalla pelillä. Seuraavaksi vastassa on Veiterä huomenna klo 9. Mikäli lappeenrantalaiset voittavat oman iltaottelunsa tänää, ratkotaan huomisessa aamupelissä lohkovoittaja ja Cupin finaalisti.

Lisää tunnelmia taas tutusti Jipsin medioissa!