JPS - HPP

JPS - HPP 6-0 (1-0)

 Oletus jalkapallo-otteluun lähdettäessä on yleisesti seuraavanlainen: kaksi joukkuetta kirmaa kentällä pyöreän nahkakuulan perässä 90 minuutin ajan, taistellen kynsin hampain voitosta. Mutta jos kentällä on vain yksi tälläinen joukkue, muuttuu ottelun luonne jokseenkin erikoiseksi. Toisen keskittyessä varmahkoon 10 miehen joukkuepuolustamiseen saattaa se aiheuttaa pientä turhautumista yritteliäämmän joukkueen pelaajissa. Toropaisten vain yhden maalin johto puoliajalla ei kuitenkaan kasvanut ylitsepääsemättömäksi gorillaksi selässä. Ketsuppipullo aukesi ajallaan.

 Täysin Jipsin hallinnassa olleen pelin lopputulos oli juuri se mikä sen pitikin olla. Sarjataulukon äärimmäisen tasaisessa keskiryhmässä ei ole varaa menettää yhden yhtäkään pistettä. Riittävästi maaleja ja "varmat" kolme pistettä oli hyvä suoritus.

 Jotakin pelin kulusta kertoo se, että vierailijoiden paras paikka tuli epäonnekkaan toropaispuolustajan päästä vaparitilanteessa. Nolla ei kuitenkaan ollut uhattuna Marko Viinikaisen takana. Siitä piti huolen linjatuomarin paitsioliputuksen lisäksi maestro itse. Näpsäkkä venytys ylähirren alta kylmillä paikoilla.

 Jipsin yksi terävimmistä keskiviikkona oli komeista kutreistaan parhaiten tunnettu Olli Lappi. Mies viimeisteli kaksi maalia ja pyöri muutenkin koko ajan vaarallisena hyrränä vastustajan maalin läheisyydessä. Toinen komea onnistuminen nähtiin ehkä hieman yllättävässä paikassa pelanneelta Teemu Holopaiselta. Ensin vastustajan hämäys muka vahinko polvikosketuksella karkotti lähimmät vartijat miehen ympäriltä. Seuraava suoritus olikin jo jotain ihan muuta. Jankollermaisella keveydellä runtattu 6-0 oli Futsal puolelta tuttua "Temeä".

 Muita onnistujia maalin merkeissä olivat sähäkkä Etelä-Amerikan tuholainen Ville Vanhala, keskikentän työmyyrä Sampo Pehkonen ja kärjessä kirmannut Sami Karjalainen.

 Seuraava kamppailu Jipsille tulee olemaan aivan toisesta Galaksista. Ensi keskiviikkona Huhtasuon nurmelle astelee vastaan sarjakärki Keitelejazz. Täysi pistepotti on silti ainoa tavoite syyshurmoksesta tunnetulle toropaislaumalle.

-J-  


Näytä lisää uutisia