Tule mukaan harrastamaan jalkapalloa JPS-Junioreissa!

JPS-Juniorit Ry perustaa vuonna 2010 syntyneille jalkapalloon ikäkausijoukkueen.

JPS-Juniorit Ry perustaa vuonna 2010 syntyneille jalkapalloon ikäkausijoukkueen. Joukkueeseen ilmoittautuminen ei edellytä aiempaa jalkapallotaustaa vaan mukaan voi tulla, vaikka ei olisi koskaan pelannut jalkapalloa. Myös 2011-2012 syntyneet ovat tervetulleita mukaan, heille järjestetään samassa yhteydessä jalkapallokoulutoimintaa.

Joukkueen toiminta-ajatuksena on, että alkukesä opetellaan joukkueessa toimimista, harjoitellaan ja pelataan harjoituspelejä muita Jyväskylän alueen joukkueita vastaan. Loppukesäksi ilmoittaudutaan mukaan Suomen Palloliiton 2010 syntyneiden peli-iltasarjaan. Lisäksi kesän aikana on tarkoitus osallistua 1-2 lähialueen turnaukseen.

Joukkue aloittaa harjoitukset huhtikuun puolenvälin jälkeen ulkokentillä, kenttien kunnon salliessa. Harjoitukset järjestetään kaksi kertaa viikossa.

Mukaan toimintaan otetaan pelaajia ilmoittautumisjärjestyksessä. Toiminnan käynnistymisen edellytyksenä on, että joukkueeseen (ikäluokka 2010 syntyneet) saadaan vähintään 10 pelaajaa. Mukaan mahtuu maksimissaan 15 pelaajaa. Ilmoittautuminen linkin kautta https://goo.gl/forms/Pbmx8vUDZBlPvPF13.

Lisätietoja toiminnasta:

Niko Herranen

niko_herranen@hotmail.com

0408400597


Näytä lisää uutisia