JPS jäi neljänneksi

Pronssit matkaavat Porvooseen. katso Kari Korhosen kuvia!

Bandyliigan pronssiottelu pelattiin perjantaina Jyväskylässä. Lumisateessa nähtiin viihdyttävä ottelu, joka kuitenkin päättyi Akilleksen nimiin maalein 4-7.

Ottelun alussa JPS hallitsi peliä hyvin, mutta maalit jäivät toistaiseksi odottamaan. Puoliajan edetessä Akilles pääsi niskan päälle, ja avasi maalihanat. Jyväskyläläisille tuttu Saku Hämäläinen iski porvoolaiset johtoon, ja syötti myös joukkueensa kaksi seuraavaa osumaa. Taukolukemat olivat 0-3.

Heti toisen jakson alussa Akilles kasvatti johtoaan. Mikko Rytkönen laittoi pallon ensin tolppaan, mutta hetken kuluttua viimeisteli upeasti suoraan ilmasta Jipsin kavennuksen. Akilles kuitenkin kuittasi nopeasti tekemällä viidennen maalinsa.

Tämän jälkeen JPS viritteli kiriä, ja Riku Hämäläisen ja Sampsa Purhosen maaleilla noustiin jo kahden päähän. Tämän Akilles kuittasi taas nopeasti maalilla.

Tatu Ässämäki toi vielä kerran toivoa jipsiläisille, mutta lopun rankka kiri ei lisää maaleja tuonut. Akilles iski lopussa vielä kerran, ja näin pronssit matkasivat Porvooseen maalein 4-7.